Ilinca Vandici, o nouă reacţie după ce a fost aspru criticată: “Am greşit”

Ilinca Vandici, reacție după ce a stârnit revoltă: "Întotdeauna vorbim din propriile noastre experiențe"
Ilinca Vandici, o nouă reacţie după ce a fost aspru criticată: “Am greşit”

Ilinca Vandici a oferit explicații pentru declarațiile controversate pe care le-a făcut în urmă cu câteva săptămâni în cadrul unui podcast. La momentul respectiv, mulți dintre internauți au considerat că au fost declarații nepotrivite.

Ilinca Vandici: “Bărbatul trebuie să fie șmecher”

Printre declarațiile făcute atunci, Ilinca Vandici amintea de faptul că nu-și pune soțul să schimbe scutecul copilului sau să iasă cu el în parc și nici nu îl trimite la cumpărături.

“Nu îl trimit la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte, că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, spunea ea atunci.

Ilinca Vandici, explicații cu privire la declarațiile controversate

După ce multe persoane au criticat-o pe cunoscuta prezentatoare TV, aceasta a venit cu o reacție și susține că a greșit și că a fost o discuție ipotetică despre ce nu ar putea ea ierta, raportându-se la experiențele ei din relațiile trecute.

“Cumva, am fost extrem de relaxată în acel podcast. În mediul online lucrurile sunt mai relaxate. Am pornit de la ideea greșită că oamenii mă cunosc de atâta amar de vreme. Întotdeauna vorbim din propriile noastre experiențe. Era o discuție ipotetică, ce nu aș putea ierta. În secunda doi, gândul meu a fugit către toate experiențele din relațiile trecute. Am greșit. Trebuia să mai punctez asta încă o dată”, a spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici a adăugat că ea a vorbit strict personal și consideră că fiecare femeie este liberă să facă ceea ce își dorește astfel încât să se simtă confortabil.

“Nu vreau să generalizez, să pun reguli, vorbesc strict personal. Cred că o femeie e liberă să facă tot ce își dorește să facă, dar câtă vreme se simte împlinită și confortabil. E dureros. Trăiesc cu niște sentimente dureroase”, a adăugat prezentatoare TV.

Revoltă au stârnit și declarațiile că ea i-ar ierta orice soțului ei. “Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu-l iert. Nu există”, a spus prezentatoarea TV.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit în 2017, după nouă luni de relație. Cei doi au împreună un băiețel.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *