Ilinca Vandici rupe tăcerea. Ce a spus după ce ea și Andrei Neacșu au divorțat oficial, primele declarații

Ilinca Vandici rupe tăcerea. Ce a spus după ce ea și Andrei Neacșu au divorțat oficial, primele declarații

Ilinca Vandici și Andrei Neașcu s-au separat în urmă cu mai multe luni, dar acum cei au divorțat la notar. Prezentatoarea a rupt tăcerea după o perioadă în care a evitat să vorbească despre acest subiect și a anunțat separarea definitivă de tatăl fiului său.

Ilinca Vandici, prima reacție după divorț

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu erau căsătoriți din vara anului 2016 și au împreună un fiu, pe nume Zian, în vârstă de șase ani. În primăvară, afaceristul și-a făcut bagajele și a plecat de-acasă, iar la începutul lunii mai, vedeta anunța despărțirea. Motivul ar fi fost infidelitatea lui Andrei Neacșu.

Cei doi au încercat să-și salveze relația, au stat separat o perioadă, însă totul a fost în zadar. Nu i-a făcut să se apropie mai mult, ba din contră, cei doi au hotărât că cel mai bine este să încheie definitiv mariajul.
Astfel că, până la divorț nu a mai fost decât un pas. Acum, Ilinca Vandici a anunțat că au semnat actele și divorțul s-a pronunțat oficial în urmă cu ceva vreme.

”Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple”, a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.

Andrei Neacșu, surprins cu iubita la mare

Anunțul vedetei a venit după ce Andrei Neacșu a fost surprins în ipostaze tandre la plajă, în Mamaia, în compania unei brunete focoase. Se zvonește că cei doi ar forma un cuplu de aproximativ un an, însă, deocamdată, niciunul nu a confirmat relația

După separare, Ilinca Vandici a anunțat că va rămâne în relații bune cu Andrei Neacșu, având în vedere că la mijloc se află și copilul lor.

În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună, cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță”, a scris, recent, vedeta pe pagina sa de socializare.

Deși este o femeie divorțată, Ilinca Vandici a spus că nu regretă nimic din ce i s-a întâmplat în viață, că nu trăiește niciodată în trecut, iar lucrurile pe care nu le poate schimba preferă să le dea uitării. Mai mult, ea spune că ia totul ca pe o experiență de viață care o ajută în evoluția sa.

Trăiesc în prezent, nu în trecut. Dacă sunt lucruri pe care le pot schimba, încerc să fac asta. Dar dacă în privința anumitor situații petrecute nu mai pot face nimic, le trec doar la capitolul experiențe de viață care mă ajută să evoluez. În niciun caz nu rămân ancorată acolo, pentru că pierd clipa prezentă în care, da, pot face ceva diferit”, a spus Ilinca Vandici într-un interviu pentru Viva!.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
6 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *