Imagine adorabilă cu fetița Cristinei Cioran. Ema a împlinit 1 an. FOTO

Ema s-a născut pe 18 iulie 2021, în ziua de Sfântul Emanuel
Imagine adorabilă cu fetița Cristinei Cioran. Ema a împlinit 1 an. FOTO

Fetița Cristinei Cioran, Ema, a împlinit un an. Este o zi foarte importantă în familia lor! Vedeta a publicat o imagine adorabilă cu micuța și i-a transmis un mesaj scurt, dar foarte emoționant.

Cristina Cioran, mesaj emoționant pentru fiica sa. Ema a împlinit 1 an

Cristina Cioran mărturisește că nașterea prematură a Emei nu a fost întâmplătoare. De asemenea, fosta prezentatoare TV a ținut să-i mulțumească fiicei pentru răbdarea pe care o are cu ea.

“Acum un an se năștea Ema, puțin prea devreme dar deloc întâmplător!

La mulți ani, iubita mea fetița minunată! Îți mulțumesc pentru faptul că ai răbdare cu mine! ❤️ “, este mesajul Cristinei Cioran, publicat în dreptul fotografiei cu micuța Ema.

Ema, fetița Cristinei Cioran, a împlinit 1 an
Ema, fetița Cristinei Cioran, a împlinit 1 an

Cum au ales Cristina Cioran și iubitul ei numele fetiței lor, Ema: „Și ce crezi? 18 iulie, Sfântul Emanuel!”

Atât Cristina Cioran, cât și iubitul ei și-au dorit foarte mult să aibă fetiță. Din acest motiv, aveau deja numele ales dinainte să afle sexul bebelușului din pântec. Visul lor s-a împlinit, iar Cristina Cioran a adus pe lume o fetiță în ziua de Sfântul Emanuel, pe 18 iulie.

“Noi alesesem numele Ema de când eram însărcinată în trei luni. Amândoi ne-am dorit fetiță. Și alesesem acest nume. Și ce crezi? 18 iulie, Sfântul Emanuel! Nimic nu e întâmplător”, a povestit Cristina Cioran la Ego Life.

Fetița Cristinei Cioran s-a născut prematur: „Nu știu ce s-a întâmplat”

Cristina Cioran a povestit cât de dificile au fost clipele din spital, când a ajuns de urgență și a născut. Nu se aștepta să se întâmple asta, motiv pentru care tot a fost un șoc uriaș pentru vedetă. Iubitul ei, care nu a plecat din fața spitalului, nu știa absolut nimic despre ce se petrece. Fetița Cristinei Cioran s-a născut prematur și a fost nevoie să mai rămână câteva săptămâni în spital.

“După ce s-a terminat, m-au dus în salon să aștept rezultatul COVID. Am intrat într-o sală și am stat, am stat. Am putut să dau telefoane. Așa de ciudat a fost să spun: am născut. Nu era un am născut cu fericire. Nu era momentul. Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu cum e copilul. Am sunat pe Alex care era jos isteric. Pe mama, pe sora mea.

Nu puteai afla niciun fel de informație (n.r. făcând referire la iubitul ei care aștepta afară). A fost groaznic. El a crezut că noi am murit”, a mai spus Cristina Cioran la EGO Life.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *