Imagine incendiară cu soția lui Dani Oțil. Gabriela a pozat complet goală în camera de hotel

Dani Oțil și soția sa, Gabriela, au mers în luna de miere în Grecia, împreună cu fiul lor Tiago, după câteva zile petrecute pe litoralul românesc. Gabriela Oțil a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, iar una dintre ele a atras în mod deosebit atenția. Tânăra a pozat complet goală în camera de hotel, fiind acoperită doar de un prosop.

Imagine incendiară cu soția lui Dani Oțil. Gabriela a pozat complet goală în camera de hotel

Dani Oțil și Gabreila au ales o locație de vis pentru a petrece luna de miere: insula grecească Paros, o destinație mai puțin populară printre români, dar de o frumusețe aparte.

Citește și: Cum îl cheamă pe Dani Oțil în buletin, de fapt. Îi este rușine să-și spună numele în public

Înainte de a pleca pe meleaguri elene, cuplul a petrecut câteva zile de relaxare pe litoralul românesc, la Mamaia.

Cei doi au mers însoțiți de fiul lor, Tiago. Micuțul a făcut furori cu aparițiile sale, mama sa postând câteva fotografii adorabile cu el.

Gabriela Oțil este o femeie frumoasă, care nu se ferește să pozeze provocator. În una dintre fotografiile postate de pe pagina ei de Instagram, soția lui Dani Oțil apare fără nicio haină pe ea, fiind acoperită doar de un prosop alb.

Fanii de pe rețelele de socializare au reacționat imediat când au văzut noua poză a vedetei.

„Parcă îl și văd pe Dani aranjând prosopul??”, „Superbă și superb !!”, „Ce sexy ești”. – au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor la fotografia incendiară postată de Gabriela Oțil.

Vacanță cu peripeții pentru Dani Oțil și Gabirela în Grecia

Când au ajuns în Grecia, prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” și soția sa au avut parte de o situație neprevăzută. Cuplul a rămas fără bagaje pe aeroport, așa că au fost nevoiți să se descurce cum au putut până le-au recuperat.

Nu a fost însă un motiv de supărare pentru cei doi, ci mai degrabă un prilej numai bun de a face haz de necaz.

„Știți ce este bine? Noi am ajuns în vacanță, dar bagajele noastre nu. O să stăm dezbrăcați, tot este luna de miere”, a mărturisit Gabriela Oțil pe una dintre rețelele de socializare.

„Deci, pe vremuri, când ajungeam într-o locație din asta superbă, suntem în Grecia, nu știam cum să mă schimb mai repede și să mergem să vizităm, să facem multe lucruri. Acum, după toată perioada asta superagitată, așa intensă și destul de grea tot ce vrei este să dormi. Eu i-am spus lui Dani că nu fac nimic altceva și am dormit amândoi de nu am știut pe ce planetă suntem. Cred că aș fi putut să dormim până mâine dimineață, dar am zis totuși să ne trezim să mâncăm ceva”, a mai spus Gabriela.

Dani Oțil și Gabrieela Prisăcariu, nuntă ca în povești

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios la finalul lunii iunie. Ceremonia a fost extrem de emoționantă, iar cei doi s-au bucurat din plin de fiecare moment.

Petrecerea a fost și ea una pe cinste. Peste 100 de persoane au luat parte la marele eveniment, care s-a desfășurat într-un loc idilic.

Cei doi au organizat nunta într-un local superb, pe malul lacului Buftea, înconjurat de arbori seculari. Cuplul s-a distrat până dimineața alături de invitații lor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *