Imagine nemaivăzută cu Pepe și soția sa de acum 20 de ani. La acea vreme Yasmine era fana artistului, cum s-au pozat împreună

Yasmine: ”Cine ar fi crezut?”

Scris de: Daoud Andra

28 Jan. 2024

De câțiva ani, Pepe și-a găsit fericirea în brațele lui Yasmine Ody, cea de-a treia soție a sa. Aceasta i-a dăruit un băiețel, însă puțini știu că cei doi se cunosc de mulți ani. Soția lui Pepe era doar un copil atunci când a avut ocazia să îl întâlnească pe artist, care era idolul ei. Cei doi au făcut atunci o fotografie împreună, fără să știe ce le rezervă viața.

Pepe și soția sa, imagine de colecție de acum 20 de ani

Pepe este căsătorit cu Yasmine Ody din anul 2022 și au împreună un băiețel. Soția artistului are în prezent 29 de ani, fiind cu 15 ani mai tânără decât el. Yasmine îi asculta muzica lui Pepe și era fana lui încă din copilărie, fără să aibă habar că cel pe care îl admira atunci urmează să îi devină soț.

Yasmine chiar a avut ocazia să facă o fotografie cu idolul ei, în urmă cu 20 de ani, iar recent a scos-o de la ”naftalină” și a publicat-o pe internet. Tânăra a postat imaginea pe Instastory și a scris în dreptul ei: ”Cine ar fi crezut că în urmă cu 20 și ceva de ani făceam poză cu viitorul meu soț?”

Citește și: Ce profit are Pepe cu noua afacere: „Poate să fie de viitor chiar și pentru copiii mei”. Cum se descurcă în rolul de tată a trei copii: „E foarte complicat” EXCLUSIV

Înainte de a o cunoaște pe Yasmine, Pepe a mai fost căsătorit de două ori. Prima lui soție a fost Oana Zăvoranu, cu care a fost însurat timp de 5 ani. Cei doi nu au avut copii și au divorțat în 2011, în urma unor presupuse infidelități din partea actriței. În 2012, Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, care i-a dăruit două fetițe. Mariajul lor s-a destrămat în 2021, iar un an mai târziu, artistul se căsătorea cu Yasmine Ody, mama băiețelului său.

Imagine nemaivăzută cu Pepe și soția sa de acum 20 de ani. La acea vreme Yasmine era fana artistului, cum s-au pozat împreună
Pepe și soția sa, în perioada în care Yasmine era fana lui

Pepe, un familist convins

Artistul are o legătură specială atât cu familia din care provine, cât și cu cea pe care și-a creat-o. Pepe profită de timpul liber pentru a se ocupa de băiețelului lui, dar și de fetițele pe care le are din căsnicia anterioară. Cântărețul latino recunoaște că din familie își ia energia de care are nevoie și că soția și copiii sunt echilibrul lui.

Citește și: De ce s-a despărțit Raluca Pastramă de al doilea soț, de fapt: „Am tras de această relație cât am putut eu, la fel cum am luptat 10 ani să salvez căsnicia cu Pepe”

”Familia îmi oferă toată energia. Fără familie nu aș fi avut energie pentru scenă. De acolo mă încarc, evident. El (n.r. fiul lui) e bucuria și energia familiei, evident alături și de cele două fetițe ale mele și toți cei care înseamnă familia mea: soția și așa mai departe. Suntem foarte bine. Mă simt un om extrem de implinit și asta cred că am transmis-o de când am lansat piesa ‘Familia mea’. A fost evidentă starea mea și emoția pe care o simt în momentul de față”, a mărturisit Pepe, la un moment dat, pentru Antena Stars.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *