Imagine rară cu fiica Adelinei Pestrițu. Cum arată Zeny la aproape 6 ani. Este la fel de cochetă ca mama ei

Iată cât de frumoasă este fiica creatoarei de conținut!

Adelina Pestrițu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul de la noi din țară, dar, cu toate astea, ea a ales să își țină fiica departe de lumina reflectoarelor. Totuși, o imagine rară cu copila a apărut recent în mediul online. Zenaida are aproape 6 ani și este superbă. Iată cum arată micuța!

Cum arată Zenaida, fiica Adelinei Pestrițu, la aproape 6 ani

În vârstă de 37 de ani, Adelina Pestrițu este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de conținut de la noi din țară. Doar pe Instagram, aceasta are aproape două milioane de urmăritori.

Însă, în ciuda faptului că se bucură de o popularitate imensă, vedeta a ales să-și țină fiica departe de spațiul public. Totuși, uneori, brunetei îi mai ”scapă” din când în când câte o fotografie cu Zenaida pe rețelele sociale.

Imagine rara cu fiica Adelinei Pestritu 5
Zenaida

Fiica Adelinei Pestrițu, apariție rară pe internet

Recent, celebra influenceriță a postat pe Instagram o fotografie cu fiica ei, spre surprinderea tuturor. Zenaida are aproape 6 ani și a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții ei.

Îmbrăcată elegant într-o rochie albă și coafată, micuța, alintată Zeny, a făcut deliciul internauților. În urmă cu ceva timp, bruneta a spus cum o educă ea și Virgil Șteblea pe copila lor.

”Am încercat cumva să găsim calea de mijloc, deși nu întotdeauna ne iese. Nu o restricționăm de la tehnologie, pentru că ar fi anormal să o privăm de la beneficiile ei într-o eră unde totul este tehnologizat și evoluția e constantă. Dar i-am explicat că excesul nu este bun și poate cauza probleme de sănătate. A înțeles și nu suntem nevoiți să îi spunem asta în mod repetat. De multe ori închide din proprie inițiativă și spune: Gata cu tableta!.

În rest, mizăm mult pe jocurile copilăriei, în aer liber, alături de prietenii ei. Acasă i-am construit un loc de joacă pentru copii cu leagăne și tobogan, tablă, cretă. I-am cumpărat mașinuțe electrice, bicicletă, trotinetă și tot ce e potrivit vârstei ei. Am învățat-o jocurile copilăriei noastre, care i-au plăcut foarte mult și pe care le joacă cu prietenele ei.

De câte ori ne sincronizăm ca program, plecăm în vacanță cu ea. Destinațiile le alegem întotdeauna în funcție de ce activități putem să-i oferim ei la fața locului. În plus, îi are și pe cei doi pufoși, Sugar și Choco, iar asta o ajută și o distrage mult de la ecrane”, a declarat, acum ceva timp,  creatoarea de conținut.

Te-ar mai putea interesa și Ținuta fabuloasă în care și-a făcut apariția Adelina Pestrițu de Paște. Fanii au fost cuceriți pe loc: „Superbă!”!

”Mai răruț că este mai drăguț”

De asemenea, Adelina Pestrițu a explicat și de ce a luat decizia de a nu o mai posta pe Zenaida în mediul online. Influencerița a surprins pe toată lumea cu această decizie, fiindcă tot ea i-a făcut copilei cont de Instagram la scurt timp după ce născut-o.

”Nu pot să spun că acum o să o postez foarte des. Mai răruț că este mai drăguț, vorba clasică. Dar cred că, din când în când, este frumos să o mai vadă și cei din comunitatea mea pentru că primeam mii de mesaje, fără niciun fel de exagerare.

Tocmai pentru că atunci am simțit să luăm așa o pauză de la rețelele de socializare, simțeam încărcătura negativă, simțeam nevoia să o țin departe, să o protejez. După ce a mai crescut puțin, am decis, evident, împreună cu soțul meu, că, din când în când, ar mai trebui să mai postăm câte o poză cu ea.

O mamă nu are cum să îți explice de ce a simțit așa și nu așa. Pentru ea, lucrurile sunt pe moment, se gândește întotdeauna la binele copilului ei”, spunea vedeta.

Te-ar mai putea interesa și Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta a postat imagini din vacanța din Turcia!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *