Imaginea cu care Inna face furori pe internet. Artista a renunțat la haine și a pozat provocator

Inna este una distre cele mai îndrăgite artiste din Românie, cu o carieră de succes în țară, dar și în străinătate. Aflată în vacanță, Inna a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu care a aprins imaginația bărbaților. A renunțat la sutien și a rămas doar în bikini. Iată cum arată îndrăgita artistă.

Cum s-a fotografiat Inna

Inna este una dintre cele mai bine cotate artiste din România, cu multe concerte peste hotare, dar și cu melodii în topurile internaționale. Și pe plan personal anul a început cum nu se poate mai bine pentru artistă, ea fiind cerută în căsătorie de iubitul său, rapperul Deliric, cu care este împreună de patru ani.

Recent, artista a luat o scurtă pauză de la toate proiectele pentru a se bucura la cote maxime de o binemeritată vacanță. Și nu de puține ori, Inna s-a pozat în diverse ipostaze incendiare în mediul online. Și de această dată, ea și-a delectat fanii cu numeroase imagini din destinația de lux aleasă și le-a încins imaginația cu apariție incendiară de la plajă.

Inna se mândrește cu o siluetă impecabilă, pe care și-o expune ori de care ori are ocazia și de cele mai multe ori alege ținute extrem de sexy. Acum, pentru o zi de plajă, artista a renunțat la sutien și a rămas doar în bikinii minusculi, apoi s-a lăsat fotografiată de iubitul ei. Fanii de pe Instagram au fost cuceriți de imagine și mulți au ținut să o complimenteze pentru curajul de a se afișa așa.

Inna are o siluetă de invidiat, dar pentru a arăta așa face și sacrificii. Ea face mult sport și de mai mulți ani a devenit vegetariană. Nu mai consumă carne, dar a recunoscut că mai are momente când mănâncă pește și fructe de mare.

Inna, despre inelul special de logodnă

Inna este foarte fericită pe plan personal. Ea s-a logodit cu iubitul său Deliric la sfârșitul anului trecut. Aflată pe insula Gozo din Malta, Inna a fost cerută în căsătorie de partenerul de viață cu o bijuterie în valoare de 100.000 de euro. Inelul este unul special, cu diamant și cu un briliant rar care a fost comandat de rapper tocmai din Irlanda.

Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută. Este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat. E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui”, mărturisea Inna cu ceva timp în urmă.

Inna și Deliric nu au stabilit data nunții, iar artista a mărturisit că pentru ea nici cununia civilă, nici cea religioasă nu contează foarte mult.

”Pentru mine nu a fost niciodată atât de importantă căsătoria în sine, cât modul în care îți construiești relația cu cel de lângă tine, să existe iubire, comunicare, bucuria de a fi împreună”, a spus Inna.

Inna vrea să lanseze cât mai multă muzică în acest an, pentru că a lucrat în studio, dar nu vor lipsi nici călătoriile. Acesea vor fi multe la număr pentru că are concerte în străinătate, dar și pentru că îi place să fie mereu în mișcare, „să descopăr locuri noi din lume, să mă bucur de experiențe”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *