Imaginea cu Vladimir Putin care face înconjurul lumii. Gesturile pe care liderul rus nu a mai putut să și le controleze

Vladimir Putin și Aleksandr Lukașenko s-au întâlnit la Soci, în Rusia, pentru o discuție cu privire la situația din Ucraina și efectele economice ale sancțiunilor impuse de Occident asupra Rusiei
Imaginea cu Vladimir Putin care face înconjurul lumii. Gesturile pe care liderul rus nu a mai putut să și le controleze

Imaginea cu Vladimir Putin care face înconjurul lumii. După 12 zile în care nu a mai apărut deloc în public, liderul de la Kremlin a avut o întâlnire oficială cu aliatul său, președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko. Cei doi au glumit pe seama sancțiunilor impuse de țările Occidentale Rusiei.

Imaginea cu Vladimir Putin care face înconjurul lumii. Ce făcea președintele rus în timpul întâlnirii cu Lukașenko

Întâlnirea dintre Vladimir Putin și Aleksandr Lukașenko a avut loc luni, 23 mai, în stațiunea Soci de la Marea Neagră. Cei doi lideri de stat au discutat despre războiul din Ucraina și consecințele sancțiunilor impuse de Occident asupra Federației Ruse.

Vladimir Putin i-a transmis omologului său că în ciuda tuturor acestor sancțiuni, economia Rusiei merge bine, potrivit Reuters. La rândul său, Lukașenko a afirmat că sancțiunile nu au avut decât un efect benefic, favorizând dezvoltarea ambelor state. El a mai spus că elitele Occidentului s-au înșelat cu privire la cauzele problemelor lor economice.

„În ceea ce privește economia, le datorăm mulțumiri (țărilor din Occident), pentru că ne-au dat un astfel de impuls către propria noastră dezvoltare”, i-a spus Lukașenko lui Putin, care a zâmbit și l-a aprobat printr-un gest făcut cu capul.

„Ceea ce se întâmplă la el este peste așteptări… Au primit inflație, dar adevărul este că „Putin este de vină”, „Putin este de vină pentru toate”, a mai spus Lukașenko, în timp de Putin l-a aprobat din nou.

„Vom avea o discuție serioasă cu ei”, a spus Putin cu un zâmbet forțat. Lukașenko a început să râdă și i-a răspuns: „Da”.

Gesturile incontrolabile ale liderului rus

În spatele glumelor, internauții au remarcat însă un detaliu care vine să întărească zvonurile potrivit cărora Vladimir Putin ar fi grav bolnav. Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, la jumătatea acestei luni liderul de la Kremlin ar fi fost supus unei intervenții chirurgicale, după ce ar fi fost diagnosticat cu cancer.

Pe fondul zvonurilor despre boala și operația sa, utilizatorii rețelelor de socializare au observat că Putin nu a mai vorbit cu liderii europeni de la conversația sa din 13 mai cu cancelarul german Olaf Scholz.

Pe imaginile difuzate de canalul de Telegram „Ucraina 365”, se poate observa cum în timpul întâlnirii cu Lukașenko, Vladimir Putin își mișcă nervos picioarele, dând impresia că nu se poate controla. Din când în când, liderul de la Kremlin își dădea ochii peste cap și își îndrepta cravata pentru a distrage atenția de la mișcarea necontrolată a picioarelor.

Potrivit canalului de Telegram „General SVR”, Vladmir Putin ar fi fost supus unei intervenții chirurgicale dificile în noaptea de 17 mai.

6.1 256 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • puținul aflat in fotoliul din dreapta are probleme de circulație sau lipsă de muschi, stă intr-o poziție ușor contorsionată, nefavorabilă – picioarele s-au umflat, i-au amorțit si are o mișcare specifică, provocată de această stare. Sireturile de la pantofi trebuiau să fie mai lejere.
    In rest, este acela care a ordonat invadarea Ukrajnei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.