Imagini cu Andreea Esca pe care toți românii le-au uitat. Cum a apărut la primul jurnal al știrilor Pro TV din 1 decembrie 1995

Iată cum arăta Andreea Esca la primul jurnal al știrilor Pro TV din 1 decembrie 1995!

Vineri, 1 decembrie, nu este doar Ziua Națională a României, ci și ziua Pro TV. Astăzi, postul din Pache Protopopescu împlinește 28 de ani și, prin urmare, este momentul să ne amintim cum arăta Andreea Esca la primul jurnal al știrilor Pro TV din 1 decembrie 1995 . Iată câteva imagini de colecție cu cea care le-a dat viață Alexiei și lui Aris Eram!

Andreea Esca, 28 de ani de când prezintă ştirile Pro TV

Pe data de 1 decembrie 1995, Pro TV începea să se vadă pe micile ecrane. Postul din Pache Protopopescu le aducea românilor talk show-uri, emisiuni-concurs, filme lansate de foarte puțin timp în cinematografe, producții de legendă pe care alte televiziuni încă nu le difuzaseră, dar și știri.

Și atunci ca și acum, la pupitrul jurnalului se afla nimeni alta decât Andreea Esca, care rostea pentru prima oară celebrul salut ”Bună seara, România! Bună seara, București!”

Ce ținută a purtat vedeta

La debut, vedeta de la Pro TV a purtat un sacou roșu cu un guler negru, după cum se poate observa și în imaginile din galeria FOTO a acestui articol. Multă lume nu știe, însă, că ținuta de atunci a fost asigurată chiar de către ea.

”Mi-a  plăcut pentru că era roșu, cu o catifea elegantă la guler şi buzunare.  Se pare că a avut succes şi mi-a purtat noroc. A suferit mici  modificări, se mai uzase”, spunea mama Alexiei și a lui Aris despre sacoul roșu pe care l-a purtat prima dată la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și Andreea Esca a dispărut de la Știrile Pro TV. Cine este vedeta care i-a luat locul definitiv!

Ce știri a prezentat Andreea Esca la debutul de la Pro TV

La jurnalul Pro TV din data de 1 decembrie 1995, Andreea Esca le-a prezentat românilor evenimentele importante care avuseseră loc în țară, dar și peste hotare. Printre acestea s-au numărat:

  • Ziua Națională a României și parada de 1 Decembrie;
  • Lansarea Pro TV de la Palatul Parlamentului;
  • Mesajul unuia dintre martorii Marii Unirii de la Alba Iulia, 1918;
  • Focuri de armă au răsunat pe Strada Veseliei din cartierul Ferentari;
  • Proteste grave la Paris, după ce 25.000 de studenți au participat la Marșul Parizian.

Te-ar mai putea interesa și Cât de mult a ajutat-o Andreea Esca pe fiica ei, Alexia, în carieră: “Pot să spun”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *