Imagini de colecție cu Mădălina Ghenea din adolescență. Cum arăta înainte una dintre cele mai frumoase femei din România, cu greu o recunoști FOTO

Ce spune despre operațiile estetice?

Scris de: Daoud Andra

27 May. 2024

Mădălina Ghenea este considerată de mulți ca fiind una dintre cele mai frumoase românce. A debutat ca model, după care s-a făcut remarcată și în cinematografie, iar de-a lungul timpului, fizionomia ei s-a schimbat destul de mult. Cum arăta vedeta în adolescență, atunci când a debutat în lumea modei.

Cât de mult s-a schimbat Mădălina Ghenea, de-a lungul timpului

Mădălina Ghenea se bucură, de ani buni, de succes atât în modelling, cât și în actorie. Românca a debutat pe podium când era adolescentă, iar de atunci a trecut prin câteva schimbări vizibile, atât la față, cât și la corp. S-a zvonit că ar fi făcut mai multe operații estetice, de-a lungul timpului, printre care una de implant mamar și una la nas.

În urmă cu ceva timp, românca a luat atitudine și a dezmințit unele zvonuri în mediul online. Celebra actriță a publicat câteva fotografii cu ea făcute în urmă cu 15 ani, pentru a demonstra că nu a apelat la bisturiu pentru a-și modifica nasul. Mădălina Ghenea a spus că la începutul carierei de model nu știa să se machieze și din acest motiv diferențele între cum arăta atunci și cum arată în prezent sunt atât de mari.

Vezi și: Mădălina Ghenea, apariție incendiară la plajă pe insula Capri. Vedeta a făcut ravagii într-un costum de baie galben FOTO

”Pentru cei care spun că mi-am operat nasul sau că mi-am tăiat faţa, ca să îmi schimb înfăţişarea, am publicat pe Facebook aceste poze realizate în 2008 şi postate în 2009. Am început moda la 14 ani, m-au machiat câteodată groaznic ajungând să îmi schimbe înfăţişarea. Am recunoscut în toate interviurile că nu mă consider o frumuseţe, la 14 ani când am început moda nu ştiam să mă machiez, sau să mă aranjez, în timp am învăţat mici trucuri dar nu mi-am operat nasul! Nu mi-am tăiat niciodată faţa. Voi cum arătaţi la 14 ani?”, scria Mădălina Ghenea pe rețelele de socializare, acum câțiva ani.

Actrița a îmbrăcat recent rochia de mireasă, pentru un rol

Cum a ajuns cunoscută în străinătate

Mădălina Ghenea s-a născut la Slatina, iar în copilărie a luat lecții de balet și de pian. A debutat în lumea modelling-ului când avea 15 ani și încă de atunci a fost remarcată de creatori de modă din Italia, Spania, Germania, Franța sau Austria. A atras atenția și mai mult după ce a apărut într-un videoclip al lui Eros Ramazzotti, după care a pozat pentru celebrul calendar Pirelli.

Vezi și: De ce s-a despărțit Mădălina Ghenea de Grigor Dimitrov, după 6 ani de relație. Chiar ea a dezvăluit motivul, ce s-a întâmplat în ultimul timp între ei

A făcut trecerea și către televiziune și a participat la emisiunea ”Ballando con le stelle”, în Italia, acolo unde a locuit mulți ani. În actorie a debutat în anul 2011, odată cu rolul din filmul ”I soliti idioti”. Ulterior, a mai jucat în câteva producții internaționale, însă cel mai important rol este cel din ”Casa Gucci”, unde apare alături de Lady Gaga, Al Pacino și Jared Leto.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *