Imagini de senzație cu fosta iubită a lui Dorian Popa. Claudia Iosif a încins atmosfera în club alături de Ema Uta

Uite cum s-a distrat Babs în club!

În luna noiembrie a anului trecut, Claudia Iosif a recunoscut că ea și Dorian Popa s-au despărțit după 11 ani de relație. În prezent, artistul își vede de activitatea sa de pe rețelele sociale, iar Babs pare să-şi trăiască a doua tinerețe. Chiar de Ziua Îndrăgostiților, șatena a petrecut în club alături de buna ei prietenă, Ema Uta, dar și de alți apropiați. Iată cum s-a distrat fosta iubită a celebrului creator de conținut!

Claudia Iosif s-a distrat în club de Ziua Îndrăgostiților

După 11 ani de zile, Claudia Iosif a petrecut Ziua Îndrăgostiților singură. Și când spunem ”singură” ne referim la faptul că șatena nu a avut un partener.

În schimb, ea a avut foarte mulți prieteni aproape, după cum se poate observa și în imaginile pe care le-a distribuit pe rețelele sociale.

Fosta iubită a lui Dorian Popa a ieșit de Valentine’s Day în club și cel mai aproape a stat de Ema Uta.

Îmbrăcate extrem de sexy, cele două s-au distrat de minune, au socializat și au dansat toată noaptea.

Babs, apariție sexy în club

Așadar, fosta iubită a lui Dorian Popa și-a bucurat fanii din mediul online cu apariția ei sexy. Focoasa șatenă a purtat o pereche de pantaloni negri, din piele, alături de un top extrem de decoltat care i-a ținut pe urmașii lui Adam cu respirația la gură.

Odată ajunsă în mijlocul distracției, Claudia Iosif s-a lăsat filmată în timp ce se ondula precum o felină, iar imaginile cu ea au ajuns pe rețelele sociale. Totodată, Babs a postat și câteva fotografii cu ținuta provocatoare.

Te-ar mai putea interesa și Dorian Popa rupe tăcerea despre despărțirea de Claudia Iosif: „Ar fi penibil să spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme”. Mărturisiri surprinzătoare!

Cum au reacționat fanii

La vedea pozelor, fanii fostei partenere a influencerului au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Mulți dintre ei i-au transmis șatenei că arată mult mai bine de când nu mai formează un cuplu cu Dorian Popa.

”Numai în ciuda lui Dorian :))))

Ce bine îți e fără Dorian 😂😂

Ce a pierdut Dorian … 😂👏🔥

Wow ❤️

Bombă 🔥😍”, sunt doar câteva dintre comentariile din partea internauților.

Te-ar mai putea interesa și Cum au fost surprinși Dorian Popa și Claudia Iosif, la câteva luni de la despărțire. Imaginea i-a surprins pe mulți!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *