Imagini impresionante cu casa Andreei Marin. Cum arată locuința din Pipera a vedetei. Ce ține în dormitor, asta i-a surprins pe mulți FOTO

Vedeta și-a pus amprenta asupra fiecărui colț

Scris de: Daoud Andra

16 Feb. 2024

Andreea Marin și-a investit mare parte din banii câștigați, în casa visurilor ei. Vedeta și-a cumpărat, în urmă cu mai mulți ani, o vilă în zona de nord a Bucureștiului, pe care a decorat-o așa cum și-a dorit. Casa a trecut, în urmă cu câțiva ani, printr-un proces de renovare, iar vedeta și-a pus amprenta asupra fiecărui colțișor.

Cum arată casa Andreei Marin

Fosta zână a Surprizelor locuiește, de ani buni, într-o casă situată în zona Pipera din București, alături de fiica ei și de partenerul său, omul de afaceri Adrian Brâncoveanu. În urmă cu ceva timp, vedeta și-a renovat locuința și s-a ocupat personal de design-ul interior. Andreea Marin este pasionată de acest aspect și și-a pus amprenta asupra tuturor obiectelor de decor care se află în casă.

Un loc unde vedetei îi place să petreacă mult timp în sezonul cald este grădina. Și spațiul exterior a fost modernizat și redecorat, iar vedeta a contribuit personal la tot procesul. În acest fel, spune ea, se bucură mai mult de spațiul pe care îl numește ”acasă”, pentru că a participat la decorarea lui.

Citește și: Ce înălțime are Andreea Marin, de fapt. Fiica ei, Violeta, a ajuns-o la înălțime la doar 16 ani: “Îmi seamănă”

”Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri. Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi”, scria Andreea Marin pe Instagram, după ce a terminat renovările.

Ce inaltime are Andreea Marin, de fapt 6
Andreea Marin, în curtea casei sale din Pipera

Obiectul inedit pe care îl are în dormitor

În afară de grădină, locul în care vedeta se simte cel mai bine este dormitorul. Andreea Marin și-a amplasat dormitorul matrimonial la mansardă și l-a decorat așa cum și-a dorit. Camera are mult lemn masiv, dar și o cadă în mijlocul ei. Deși obiectul așezat în dormitor ar putea fi o alegere ciudată pentru mulți, pentru divă este piesa de rezistență din cameră.

Citește și: Mărturia surprinzătoare făcută de Andreea Marin. Prin ce schimbări majore a trecut: “Anul transformării pentru mine”

”Dormitorul, firește, e oaza mea de liniște, și e la mansardă, un spațiu larg, cu bârne de lemn, cu cadă pictată manual de pictorița mea de suflet, Maria Parascan, cu budoarul meu mic și cochet pe care, ca femeie, l-am visat o viață, cu o saună pentru doi și un spațiu deschis ca o garderobă fără dulapuri, mobilierul fiind proiectat după dorința noastră din țevi și coturi sudate și lemn, cu lăzi de zestre pictate și baie cu chiuvetă din piatră…

O mansardă-poveste, cu vederea spre câmpul pe care trec zilnic vaci și oi și câinii care păzesc turma, e idilică imaginea, iar în zare vezi o pădure. Așadar, după un efort de doi ani cu o pandemie de traversat, acest loc de suflet a devenit realitate, deci uităm ce a fost greu, căci… a meritat”, spunea Andreea Marin pentru unica.ro, anul trecut.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *