Imagini inedite de la Asia Express 2024. Irina Fodor le-a publicat, uluitor ce vede prezentatoarea TV din cameră

A început cursa de pe Drumul Zeilor

Scris de: Daoud Andra

05 Mar. 2024

Concurenții din acest sezon și echipa de producție au ajuns în Asia, pentru un nou sezon al emisiunii Asia Express. Filmările pentru cursă au început deja și, în timp ce concurenții nu au acces deloc la telefoane pe parcursul probelor, Irina Fodor este activă pe rețelele de socializare. Prezentatoarea emisiunii a publicat câteva imagini cu peisajul pe care îl vede de la fereastra ei.

Primele imagini din Asia Express 2024

În urmă cu câteva zile, nouă perechi de concurenți au plecat în aventura vieții lor, pe Drumul Zeilor. După ce în ultimele două sezoane au străbătut America, concurenții din acest sezon vor încerca să cucerească trofeul, pe un traseu care trece prin trei țări asiatice. Cursa începe din Thailanda, iar echipele de concurenți vor traversa și Malaezia și Indonezia, pe parcursul celor două luni de filmare.

În fiecare zi, concurenții și echipa de producție stau într-un alt loc, iar anul acesta, Irina Fodor a decis să facă o colecție de imagini pe care le vede de la fereastra camerei sale de hotel. Primele fotografii au apărut deja pe contul de Instagram al prezentatoarei TV, iar aceasta a scris în dreptul lor:

Citește și: De ce nu a mers Adrian Nartea cu soția la Asia Express. Mulți fani se așteptau să facă echipă cu Alina Ferinceac: “Ar fi imposibil!” VIDEO EXCLUSIV

”Fiecare zi de cursă Asia Express aduce alt peisaj și fiecare noapte, alt loc de dormit, așa că, pe lângă alte sute de poze pe care le fac drept amintire, m-am hotărât să le strâng și pe cele care surprind ce văd eu pe fereastra camerei, zi după zi. Uneori, tabloul este spectaculos, alteori văd o bucățică de natură, ori o parte dintr-un oraș mare, sau un colț dintr-un sătuc. Mai sunt și zile în care se termină târziu cursa și începem până să se lumineze de-a binelea, așa că nu mai văd nimic, doar beznă. Acestea fiind spuse, deschid albumul: Ce văd eu din cameră azi”.

Peisajul surprins de Irina Fodor, de la fereastra camerei

Ce echipe au pornit în aventura Asia Express

Cu câteva zile înainte de începerea filmărilor, Antena 1 a făcut publice numele celor 18 concurenți care au acceptat provocarea Asia Express 2024. Pe listă sunt actori, cântăreți, comedianți și oameni de televiziune, gata să pornească într-o aventură fără precedent. Drumul zeilor va avea 7000 de kilometri în total, iar echipele care ajung până în finală vor avea de mers din Thailanda până în Bali.

Citește și: Cine este Andreea Samson, partenera Ancăi Țurcașiu de la Asia Express 2024. Cu ce se ocupă de fapt, detalii pe care mulți nu le știu

O premieră a acestui sezon este că va avea o etapă în plus. Dacă în sezoanele precedente erau doar 10 etape, de data aceasta vor fi 11 în total. Concurenții pornesc în aventură fără telefoane și fără bani, fiind nevoiți să se descurce cu doar un dolar pe zi, apelând la bunăvoința localnicilor. Cei care se luptă pentru trofeu și pentru premiul de 30.000 de euro sunt:

  • Anca Țurcașiu și Andreea Samson (actrițe)
  • Mihai Găinușă și Oana Paraschiv (colegi de radio)
  • Nicolai Tand și Sorin Brotnei (naș și fin)
  • Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu
  • Ioana State și Mane Voicu (comedianți)
  • Carmen Negoiță și sora ei, Andreea
  • Victor Slav și iubita lui, Selina
  • Adi Nartea și prietenul lui, Cosmin Vîjeu (actori)
  • Andrei Ursu (WRS) și iubitul lui, Vlad Condurache

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *