Imagini nemaivăzute cu Clotilde Armand. Cum arăta înainte de a debuta în politică, era total schimbată FOTO

Politiciana a pierdut doi copii

Scris de: Daoud Andra

23 May. 2024

Clotilde Armand a devenit cunoscută în momentul în care a candidat la Primăria Sectorului 1 și a câștigat alegerile locale. Puțini știu cum a ajuns în România, dar și ce poveste de viață are cea care conduce cel mai bogat sector din București.

Detalii neștiute despre Clotilde Armand

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, s-a născut și a copilărit în Franța. Politiciana provine din zona orașului Vichy, dintr-o familie despre care se spune că are origini nobiliare. A urmat școala primară și liceul în zonă, după care a studiat ingineria la Ecole Centrale de Paris.

Ulterior, s-a mutat în SUA pentru a-și continua studiile, acolo unde avea să îl cunoască și pe soțul ei, matematicianul român Sergiu Moroianu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1997 și au venit apoi în România, unde s-au stabilit și unde Clotilde a făcut demersurile pentru a obține cetățenia.

Vezi și: Ce salariu are Clotilde Armand. Și-a publicat salariul pe internet. Câți bani câștigă lunar primarul Sectorului 1, de fapt

”Eu m-am întâlnit cu viitorul meu soț în America. A fost ziua Europei și chiar asta am povestit cu el. M-am întâlnit cu el la Clubul European. Eram în America și noi, europenii, aveam aceeași cultură și deodată eram împreună. Știți, aveam o proximitate culturală de valori foarte mare și el când a vrut să mă convingă să mă căsătoresc cu el am spus ok, dar trebuie să cunosc țara ta.

Făceam un internship, un stagiu, o practică la Paris și timp de o săptămână am scăpat de practica aceasta și am luat un avion și am ajuns în București. Am stat două zile în București și imediat m-a dus la munte, în munții Făgăraș și a fost o descoperire extraordinară, a fost un șoc vizual, estetic. Și am spus da, o să venim în Romania”, a povestit ea, la un moment dat.

Clotilde și soțul ei

A pierdut doi copii

Cea care conduce Primăria Sectorului 1 a fost pusă la încercare de viață. După căsătorie, Clotilde Armand și soțul ei au avut patru copii, însă doi le-au murit. Au pierdut un bebeluș, care a murit în somn, și o fată, care a fost lovită de o motocicletă în timp ce traversa bulevardul de la Versailles.

Vezi și: Imagini pe care nu le-ai văzut niciodată! Cum arăta Clotilde Armand în tinerețe. Puține femei erau la fel de frumoase ca ea, ipostaze rare cu soțul ei român

”A fost pe 26 septembrie, în jurul orei 18:00. Pe un imens bulevard care ține de la castel până la ieșirea din oraș spre Paris. A fost lovită de un motociclist care se grăbea. Avea o motocicleta Mitsubishi, cea mai puternică de pe piață, așa mi-a spus polițistul. Era singura traversare pe care Clara trebuia să o facă în fiecare zi. Motociclistul se grăbea spre avocatul lui pentru procesul de divorț. Avea 32 de ani și doi copii.

A vrut s-o evite pe Clara când a văzut-o în fața lui pe trecerea de pietoni. O spun pentru copiii lui. Vreau să știe acest lucru. A încercat. Prea târziu. Prea repede. 100 de kilometri pe oră, la atât i-a fost estimată viteza. Au murit amândoi în fața tuturor elevilor și studenților care se găseau în jur. La doi pași de casă”, a povestit Clotilde Armand, în cartea autobiografică ”Am ales România”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
5.1 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *