Imagini nemaivăzute cu Oana Roman. Cum arăta vedeta în adolescență. E greu de recunoscut! Poze rare alături de părinții ei

Cât de mult s-a schimbat vedeta, de-a lungul anilor

Scris de: Daoud Andra

12 Feb. 2024

Oana Roman a dus o viață lipsită de griji în adolescență, atunci când tatăl ei a ocupat funcții importante în politică. Deși din punct de vedere material nu îi lipsea nimic, vedeta a recunoscut că, emoțional, a avut probleme serioase în acea etapă a vieții ei. Din când în când, Oana scoate de la ”naftalină” fotografii cu ea din adolescență, iar fanii ei sunt surprinși de cât de schimbată este.

Cum arăta Oana Roman în adolescență

Oana Roman este foarte activă în mediul online, acolo unde a adunat o comunitate de peste 270 de mii de urmăritori. Vedeta postează zilnic conținut pe Instagram, iar printre campaniile pe care le face și momente din viața de zi cu zi, vedeta publică uneori și fotografii din arhiva personală, spre surprinderea fanilor.

Cei care o urmăresc pe Oana pe Instagram sunt uimiți să vadă fotografii cu ea din adolescență și chiar din copilărie, dar și cu părinții ei, Mioara și Petre Roman, din perioada în care formau un cuplu. Vedeta a trecut prin numeroase transformări fizice, de-a lungul timpului, atât din punct de vedere al siluetei, cât și al look-ului. La un moment dat, a fost blondă, însă puțini își mai amintesc de acea etapă din viața ei.

Citește și: Oana Roman, într-o rochie scurtă și strălucitoare după ce a slăbit considerabil. Fanii nu se așteptau să o vadă așa: “Ești superbă!”

Oana și Petre Roman

Mărturisiri despre perioada adolescenței

Invitată în urmă cu ceva timp în podcastul lui Mihai Morar, Oana Roman a mărturisit că, în adolescență, s-a confruntat cu depresia, din cauza singurătății. Faptul că tatăl ei era mai mult plecat a făcut-o pe Oana să se simtă extrem de singură în acea perioadă, după cum a mărturisit chiar ea.

Citește și: Prin ce a trecut Oana Roman în timpul relației cu Marius Elisei. Abia acum a rupt tăcerea: “Îmi era frică”

”Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai achimbat niciodată nimic.

El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine.”, a mărturisit Oana, în podcastul Fain & Simplu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Care sunt conditiile de igiena ale concurentilor de la ”Survivor All Stars”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *