Imagini provocatoare cu Ana Baniciu gravidă în 5 luni. Vedeta arată superb, a renunțat la haine FOTO

La începutul anului 2024, Ana Baniciu a dat vestea că este însărcinată, vedeta și soțul ei, Edy Kovacs, urmând să devină părinții unui băiețel. Artista a ținut totul secret până în luna a patra de sarcină, de aici și mirarea multora dintre fanii săi. Recent, blondina și-a etalat burtica de graviduță pe rețelele sociale. Uite cât de bine arată!

Ana Baniciu și-a afișat burtica de gravidă

Fericire mare în familia Anei Baniciu, după ce aceasta a anunțat că este însărcinată. Vedeta și Edy Kovacs trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. În vara anului 2023, cei doi s-au căsătorit, iar acum așteaptă să își strângă băiețelul în brațe.

La cinci luni de sarcină, Ana Baniciu (31 de ani) este în formă maximă și nu ezită să-și arate burtica de gravidă pe internet. De curând, soția lui Edy Kovacs a dezvăluit că va avea băiețel și că îi place foarte mult numele „Aris”, dar trebuie să decidă împreună cu partenerul ei de viață. Cert este că prenumele copilului începe cu litera „A”:

„Nu, dacă aveți idei, vă rog frumos. Nu știu încă, nu ne-am gândit. Mie îmi place Aris foarte mult, Edy nu știe. Multe nume ce ne plac sunt deja luate. O să vedem. Mie mi-ar plăcea să fie un nume care să înceapă tot cu „A”, mi-a plăcut numele meu”.

Vedeta radiază de fericire

Anunțul că Ana Baniciu este însărcinată a surprins pe multă lume, vedeta reușind să țină secretul timp de patru luni. La mijlocul lunii ianuarie, aceasta a decis să dea vestea cea mare pe Instagram. Atunci, artista a postat mai multe fotografii cu burtica de gravidă: „Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importanta veste de până acum! Familia noastră se împlinește. Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca asa cum am făcut-o mereu! Mulțumesc, mama!”.

De curând, Ana Baniciu s-a filmat în cinci luni de sarcină, în timp ce se machiază și probează anumite ținute confortabile. La un moment dat, vedeta a rămas în sutien și fustă lungă. Imaginile o arată fericită și mândră (vezi FOTO în galerie).

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
0.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *