Imagini rare cu fetița adoptată de Paula Seling. Elena este superbă la 10 ani

Paula Seling și-a ținut fiica adoptivă departe de lumina reflectoarelor timp de 6 ani.

În urmă cu 7 ani, Paula Seling și fostul ei soț, Radu Bucura, au adoptat o fetiță, pe Elena, care pe atunci avea vârsta de 3 ani. Cei doi au decis să țină secret gestul lor, până anul trecut, când vedeta a prezentat-o publicului pe fiica sa. De atunci, artista a posta mai multe fotografii cu Elena pe rețelele de socializare. Iată cum arată acum fiica adoptivă a cântăreței.

Imagini rare cu fetița adoptată de Paula Seling

Paula Seling, una dintre cele mai apreciate artiste din România, este mândră nevoie mare de fiica sa adoptivă. Elena a fost înfiată de artistă și fostul ei soț, Radu Bucura, pe când avea doar trei ani.

Citește și: Meseria la care visa Paula Seling în tinerețe. Nu are legătură cu muzica: “Mi-ar plăcea foarte mult”. Ce face atunci când nu apare la TV VIDEO EXCLUSIV

Timp de șase ani, cei doi au ținut secret gestul lor, nobil de altfel, însă artista a decis să spună lumii întregi întreaga poveste anul trecut.

Într-un interviu acordat unei publicații mondene, Paula Seling își caracteriza fiica drept „frumoasă, bună, sensibilă și foarte veselă”. Artista spunea despre micuța ei și a lui Radu Bucura, că este „cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat”.

După ce cântăreața a făcut publică povestea fiicei sale, multă lume s-a întrebat care este motivul pentru care ea și fostul ei soț au decis să țină totul secret.

Într-un interviu pentru playtech.ro, Paula Seling a mărturisit că nu și-a dorit ca fiica lor să aibă parte de expunere publică de la o vârstă atât de fragedă.

„Atunci când am adoptat-o am considerat că e mult prea mică pentru asta. Am decis să nu facem public gestul ca să nu existe tot soiul de provocări asupra ei. A fost o decizie comună și ne-am gândit că așa e cel mai bine, și în interesul ei, și al nostru.

Pe scurt, urma să anunțăm public marea schimbare din familia noastră atunci când Elena se va fi simțit suficientă de puternică ca lumea să știe asta! Fiindcă, de ce să nu recunoaștem, în România, chestiunea adopției unui copil rămâne una parcă mai mereu sensibilă. Însă Elena mi-a spus din prima clipă mamă!”, a declarat Paula Seling potrivit sursei citate.

În prezent, vedeta nu își mai ferește fiica de ochii lumii și postează adesea fotografii cu ea. Elena, în vârstă de 10 ani, este pasionată de echitație, dar și un fan înfocat al echipei naționale de fotbal a României, după cum reiese din imaginile publicate de mama sa pe conturile personale.

Mai mult, la unul dintre meciurile Naționalei, Elena s-a numărat chiar printre copiii care îi însoțesc pe jucători pe teren la începutul partidei.

Elena, fiica adoptiva a Paulei Seling si a lui Radu Bucura
Elena, fiica adoptiva a Paulei Seling si a lui Radu Bucura

Fiica Paulei Seling, crescută și de bunici

Copila, care poartă numele ambilor părinți – Elena Bucura Seling – a avut parte de o educație aleasă de când a intrat în familia celor doi artiști.

Citește și: Ce relație are Paula Seling cu fostul soț, după divorț: „Este imposibil, după 17 ani”. Artista a făcut dezvăluiri neașteptate

Chiar dacă de multe ori Paula și Radu au fost nevoți să își lase fetița la bunici, întrucât aveau programul foarte încărcat, aceasta a fost soluția ideală pentru a nu-și expune fiica la un mod de viață obositor, derutant și deloc productiv pentru ea.

”Elena a petrecut timp și la mama mea, la Remetea, dar și cu bunica din partea tatălui ei. Am decis să nu o purtăm cu noi sau cu mine prin diverse turnee, din hotel în hotel, fiindcă viața de artist nu e una ușoară.

În plus, ar fi lipsit prea mult de la școală. La cei nouă ani ai săi, Elena e în clasa a doua. Am hotărât de comun acord ca ea să pună pe primul plan școala.

Și pentru asta am căutat soluțiile cele mai favorabile. Atunci când a fost vorba despre spectacole lângă București, atunci am mers împreună. Dar acelea au fost mici excepții!”, a mai spus Paula Seling.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Săptămâna următoare începe cu provocări pentru Lei și Scorpioni. Aveți câteva sfaturi pentru a vă...
O zodie va da lovitura în afaceri și primește tot ce a visat
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *