Imagini rare cu sora Andreei Bănică. Cum și-au făcut apariția împreună. Seamănă izbitor de mult

Iată cum arată sora Andreei Bănică!

Andreea Bănică nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Milioane de români o îndrăgesc, îi ascultă muzica și o urmăresc pe rețelele sociale, însă puțini dintre ei știu că vedeta mai are o soră, cu șapte ani mai mare decât ea. Iată cum arată sora blondinei. Vedeta le-a arătat-o, de curând, fanilor ei din mediul online!

Cum arată sora Andreei Bănică

În vârstă de 45 de ani, Andreea Bănică este, fără doar și poate, una dintre cele mai longevive artiste de la noi din țară. În urmă cu mai mulți ani de zile, ea a făcut furori cu trupa Exotic, dar și cu trupa Blondy, după care a urmat o carieră solo și a avut un succes nebun.

Andreea Bănică i-a cucerit pe români cu hit-urile, dar și cu frumusețea ei. Însă, puțini dintre ei știu că artista mai are o soră. Aceasta se numește Ramona Bănică Slave și este cu șapte ani mai mare decât celebra cântăreață.

În ciuda diferenței de vârstă, vedeta și sora ei sunt foarte apropiate, au o relație extraordinară și seamănă leit una cu cealaltă. Vezi imagini cu cele două în galeria foto a acestui articol!

Cât de mult seamănă Andreea Bănică cu sora ei

Andreea Bănică și Ramona se vizitează foarte des, petrec timp împreună și au o legătură strânsă. Chiar de curând, artista s-a filmat cu sora ei, iar videoclipul a ajuns pe pagina de Instagram a cântăreței. În înregistrarea respectivă, cele două vorbesc despre operațiile solistei.

”Zi-mi câte operații am.”, îi spune, zâmbind, Andreea Ramonei.

”Păi ai?”, întreabă sora vedetei.

”N-am născut, sora mea? Ai uitat?”, spune solista.

”Aaaa da. Tu ai operație, eu nu am.”, adaugă Ramona.

”Și mai am una. Două am! La degetul ăsta strâmb. Se și vede.”, spune Andreea Bănică râzând.

Citește și Andreea Bănică face educație financiară cu fiica ei, Sofia: „M-am supărat foarte tare”. De ce o pune să muncească de la 14 ani VIDEO EXCLUSIV!

Andreea Bănică a avut o copilărie dificilă

În prezent, Andreea Bănică nu numai că are o carieră impresionantă, ci are și o familie extrem de frumoasă. Solista este căsătorită de ani buni cu Lucian Mitrea, iar împreună au doi copii minunați, Noah și Sofia.

În trecut, însă, vedeta a suferit foarte mult din cauza tatălui său care obișnuia să consume foarte mult alcool. Bărbatul s-a cufundat în acest viciu, după ce a pierdut o afacere. Însă, familia sa a avut cel mai mult de pătimit.

”El a dezvoltat o pasiune pentru băutură și de aici au plecat toate necazurile în casă și în familie, cu bătăi, cu plecări de acasă, cu mama prin parcuri, cu ascunzișuri prin verdețuri, cu căutări, cu poliție.

Erau niște momente groaznice. Era și bolnav, avea un vas de sânge la cap care nu lăsa creierul să se oxigeneze și de asta avea interzis alcoolul, iar el tocmai asta făcea. A început să bea din cauza faptului că a pierdut o afacere importantă”, a dezvăluit Andreea Bănică în podcastul Ilincăi Vandici.

Citește și Andreea Bănică, imagine șocantă de pe patul de spital. Ce a pățit vedeta: “Nu mi-a trecut cu nimic!”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *