Imagini răvășitoare cu Demi Moore. Cum arată celebra actriță în costum de baie, la 60 de ani. E ireal

Demi Moore se menține într-o formă de invidiat la cei 60 de ani ai săi

Demi Moore a petrecut o vacanță de vis în Grecia, iar în acest timp și-a răsfățat fanii cu imagini din timpul sejurului. Într-un costum de baie negru, din două piese, actrița de la Hollywood a radiat, având ajutorul soarelui mediteranean.

Demi Moore arată impecabil la 60 de ani

Vedeta filmelor de acțiune și dramă și-a etalat silueta demnă de invidiat pe internet, în timpul vacanței din Grecia. Aceasta le-a arătat fanilor cât de bine se simte, pozând în mai multe costume de baie care au pus-o în valoare. Recent, Demi Moore a devenit și bunică pentru prima oară, astfel că e greu de crezut că poate să arate atât de bine. Totuși, este adevărat și o arată cu mândrie de fiecare dată.

Fosta parteneră a lui Ashton Kutcher s-a relaxat pe un iaht de lux, a citit o carte și s-a bucurat de soare alături de prietenul său cel mai bun, cățelul Pilaf, dar și de o băutură rece. Alături de ea au fost și Andreas și Athanasia Steggos. După sesiunea de bronz, actrița și cuplul au fost văzuți luând prânzul cu Jeff Bezos, în vârstă de 59 de ani, și logodnica acestuia, Lauren Sanchez, de 53 de ani, în timpul escapadei lor. Masa a avut loc pe superyacht-ul de 500 de milioane de dolari al fondatorului Amazon.

Cum se înțelege Demi Moore cu fostul soț

La începutul verii, Demi Moore i-a adus un omagiu emoționant fostului său partener, actorul Bruce Willis, cu ocazia Zilei Tatălui. Fosta soție a starului din „Die Hard” și actuala lui soție, Emma Heming, i-au transmis un mesaj vedetei, care a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

Actrița din „Ghost” a fost căsătorită cu Bruce Willis din 1987 până în 2000. Ei au împreună trei fiice, pe Rumer, de 34 de ani, Scout, de 31 de ani, și Tallulah, în vârstă de 29 de ani. Foștii soți au devenit bunici, când cea mai mare dintre fete și partenerul ei, Derek Richard Thomas, au devenit părinții unei fetițe, Louetta, în aprilie. Cu ocazia Zilei Tatălui, Bruce Willis a fost celebrat pe rețelele de socializare printr-un mesaj emoționant din partea actriței.

„Îți voi fi veșnic recunoscătoare BW pentru că mi-ai dăruit aceste trei fete frumoase. Îl iubim pe #girldad al nostru. La mulți ani de Ziua Tatălui!”, a scris Demi Moore, lângă o fotografie în care Bruce Willis face o față caraghioasă cu fiicele lor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *