Imagini sfâșietoare cu sora și fiica Ronei Hartner la înmormântare. Cum au apărut Rinda și Rita, detaliul care s-a văzut imediat FOTO EXCLUSIV

Rona Hartner este înmormântată vineri, 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României. Regretata actriță își va dormi somnul de veci la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală. Lângă groapă, fiica acesteia, Rita, precum și sora Ronei, Rinda, sunt dărâmate de durere. Îmbrăcate în negru și vizibil plânse, cele două au stat una lângă alta. La un moment dat, potrivit jurnaliștilor Ego.ro aflați la fața locului, Rita a început să urle de durere, motiv pentru care rudele au luat-o de lângă sicriul mamei sale.

Fiica Ronei Hartner, sfâșiată de durere lângă sicriul mamei sale

În imaginile din GALERIA FOTO se poate vedea că Rita poartă inelul mamei sale, cu care Rona Hartner a apărut într-o ediție „Bravo, ai stil!” de la Kanal D.

Rita Sumalya are 15 ani și o bună parte din copilărie și-a petrecut-o departe de România, adică în Franța. De-a lungul vieții sale, Rona Hartner a fost căsătorită de două ori, cu Rocco Sedano și Herve Camilleri, primul fiind tatăl Ritei.

Citește și Ce apare lângă mormântul Ronei Hartner. Detaliul care te va emoționa până la lacrimi FOTO EXCLUSIV

Rita are 15 ani

Adolescenta a venit pe lume în Franța, unde, de altfel, a și copilărit și continuă să locuiască după moartea mamei sale:

„E mai înaltă decât mine. Fata mea se descurcă de una singură. Anul acesta mi-am luat un an sabatic mamă-fiică, să descoperim mai multe lucruri împreună. Și o iau cu mine peste tot. Îmi dau seama că la 18 ani va pleca pe drumul ei, între șapte ani și acum a fost numai și numai la școală. Și eu de fiecare dată când eu plecam în România, ea rămânea cu mama. Iar eu, ca artistă, am simțit o suferință destul de mare”, declarase Rona Hartner, în primăvara acestui an, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, acolo unde actrița a apărut alături de fiica ei.


Înainte de a muri, Rona Hartner a dezvăluit ce înseamnă, de fapt, numele fiicei sale, Rita Sumalya:

„Am vrut să îi dau un nume quechuan, ca să nu își uite originile din Argentina, mai precis de la indienii quechuan de unde vine străbunica ei, din partea tatălui. Am ales Sumalya care înseamnă lumină frumoasă și pe urma i-am pus și numele sfintei mele preferate, Sfânta Rita, și atunci are cele două nume”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *