Fiica Ronei Hartner, amenințată de propriul tată. Ce a putut să-i spună după moartea artistei: “Fetei i-a fost frică”

Sumayla este în continuare extrem de afectată de pierderea celei mai dragi ființe din viața sa. După înmormântarea mamei sale, adolescenta ar fi fost amenințată de propriul tată.
Fiica Ronei Hartner, amenințată de propriul tată. Ce a putut să-i spună după moartea artistei: “Fetei i-a fost frică”

Rudele Ronei Hartner îi aduc acuzații grave fostului soț al artistei. Se pare că Roco Sedano ar fi amenințat-o pe fiica sa și a Ronei Hartner după moartea mamei sale. Iată care ce ar fi vrut să obțină bărbatul.

Fiica Ronei Hartner, amenințată de propriul tată

După moartea mamei sale, Sumayla, fiica regretatei artiste, a rămas în grija rudelor materne. Însă decesul Ronei a provocat nu doar suferință în sufletul rudelor sale, ci a adus și o dispută legată de custodia fiicei ei.

Citește și: Câți copii a avut Rona Hartner, de fapt. Rita nu este singura ei fiică, nimeni nu a știut VIDEO EXCLUSIV

Adolescenta în vârstă de 15 ani și-a revăzut tatăl după mulți ani în care acesta a preferat să stea departe de ea. Iar după înmormântarea Ronei Hartner, Rocco Sedano și-ar fi exprimat dorința de a o lua pe fată alături de el.

Mai mult, se pare că bărbatul de origine argentiniană ar fi recurs la amenințări și i-ar fi spus fiicei sale că dacă nu acceptă să rămână alături de el o va duce într-un centru de plasament, spune sora regretatei actrițe.

Rinda Hartner precizează că la mijloc ar fi anumite interese financiare. Mai exact, Rocco Sedano și-ar dori să obțină bani de la guvern pe motiv că este părinte singur.

”I-a zis „Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament”. Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ.

De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut.

El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona.

Cred că intențiile lui erau să fie fata la el, ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern”, a declarat Rinda Hartner pentru Gândul.ro.

Sumayla a rămas în grija Ronei Hartner după ce părinții ei au divorțat

Rona Hartner și Rocco Sedano s-au cunoscut în Franța și au fost căsătoriți doar un an. Unul dintre motivele divorțului a fost faptul că bărbatul era extrem de gelos.

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, numele Rita Sumalya. Are o semnificație aparte, Rona Hartner a dezvăluit totul când trăia

În urma relației lor s-a născut Sumayla, acum în vârstă de 15 ani. Fiica celor doi a rămas în grija mamei după ce părinții ei s-au despărțit, în timp ce tatăl ei nu a fost implicat în creșterea acesteia.

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani, în urma unei lupte lungi cu cancerul. A fost diagnosticată pentru prima dată cu această maladie în 2019, dar un an mai târziu a anunțat că a ieșit învingătoare, în urma unor tratamente efectuate în România și Franța.

Boala i-a reaparut însă în vara anului trecut. De această dată, a fost diangosticată cu o formă mult mai agresivă de cancer la plămâni și creier, cu metastaze. Din păcate, Rona Hartner nu a mai putut lupta până la capăt, iar boala a răpus-o. Actrița a fost înmormântată pe 1 decembrie, la Cimitirul Bellu din Capitală, lângă tatăl ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *