Imagini tulburătoare cu Christina Applegate. Actrița din Familia Bundy a ajuns să meargă în baston din cauza unei boli crunte

Actrița s-a îngrășat 18 kilograme și merge în baston

Scris de: Daoud Andra

06 Nov. 2022

Christina Applegate, cunoscută publicului larg mai ales datorită rolului lui Kelly din serialul Familia Bundy, a primit un diagnostic dur. Actrița în vârstă de 51 de ani s-a îngrășat în ultima vreme 18 kilograme și a ajuns să se deplaseze cu baston, din cauza bolii de care suferă. Ea s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu un an, atunci când a primit diagnosticul.

Christina Applegate a ajuns să meargă în baston

Christina Applegate, pe care mulți o știu datorită rolului lui Kelly Bundy, suferă de scleroză multiplă. Actrița a fost diagnosticată în urmă cu un an și de atunci a apărut tot mai rar în public. Din cauza bolii, s-a îngrășat 18 kilograme și nu se mai poate deplasa decât cu un baston. Acum, Christina Applegate și-a anunțat fanii că urmează să apară la o ceremonie importantă.

Actrița nu a făcut un secret din faptul că suferă de această boală și a fost chiar ea cea care și-a anunțat fanii prin ce trece. În urmă cu un an, când a primit verdictul medicilor, Christina Applegate scria pe rețelele sociale:

„Salut, prieteni! Acum câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă. A fost o călătorie ciudată, dar am avut sprijinul câtorva oameni care știu că au aceeași afecțiune. A fost un drum greu, dar așa cum toți știm, drumul merge mai departe, cu excepția cazului în care vreun tâmpit îl blochează.”

Citește și: De ce boală suferă Simona Halep. Ia tratament pe viață. Doar apropiații știu asta

Acum, actrița le-a transmis fanilor ei că urmează să apară din nou la un eveniment public. Ea a postat o fotografie cu câteva bastoane pe care le folosește în mod curent și a spus că acestea au început să facă parte din rutina ei.

„Particip la o ceremonie foarte importantă. Va fi prima dată de când am fost diagnosticată cu SM. Bastoanele fac acum parte din noua mea normalitate.”, a scris ea în dreptul pozei.

Imagini tulburatoare cu Christina Applegate
Bastoanele pe care le folosește actrița pentru a se deplasa

Actrița a interpretat un personaj iconic

Chiar dacă a avut numeroase roluri de-a lungul anilor, cel de referință rămâne acela din sitcomul de mare succes Familia Bundy. Christina a interpretat-o pe Kelly, fiica lui Ted și a lui Peggy Bundy, o tânără naivă care a făcut să râdă generații întregi.

Dacă pe plan profesional s-a bucurat de succes, în viața personală lucrurile nu au stat tocmai la fel. Scleroza multiplă nu este primul diagnostic dur pe care l-a primit actrița, care în curând va împlini 51 de ani. Ea s-a luptat mult timp cu cancerul, însă a reușit până la urmă să învingă boala.

De data aceasta, este vorba despre o afecțiune a sistemului nervos central. Boala se poate declanșa oricând între 15 și 60 de ani și este o afecțiune progresivă.

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.