Imagini tulburătoare cu Christina Applegate. Actrița din Familia Bundy a ajuns să meargă în baston din cauza unei boli crunte

Actrița s-a îngrășat 18 kilograme și merge în baston

Scris de: Daoud Andra

06 Nov. 2022

Christina Applegate, cunoscută publicului larg mai ales datorită rolului lui Kelly din serialul Familia Bundy, a primit un diagnostic dur. Actrița în vârstă de 51 de ani s-a îngrășat în ultima vreme 18 kilograme și a ajuns să se deplaseze cu baston, din cauza bolii de care suferă. Ea s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu un an, atunci când a primit diagnosticul.

Christina Applegate a ajuns să meargă în baston

Christina Applegate, pe care mulți o știu datorită rolului lui Kelly Bundy, suferă de scleroză multiplă. Actrița a fost diagnosticată în urmă cu un an și de atunci a apărut tot mai rar în public. Din cauza bolii, s-a îngrășat 18 kilograme și nu se mai poate deplasa decât cu un baston. Acum, Christina Applegate și-a anunțat fanii că urmează să apară la o ceremonie importantă.

Actrița nu a făcut un secret din faptul că suferă de această boală și a fost chiar ea cea care și-a anunțat fanii prin ce trece. În urmă cu un an, când a primit verdictul medicilor, Christina Applegate scria pe rețelele sociale:

„Salut, prieteni! Acum câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă. A fost o călătorie ciudată, dar am avut sprijinul câtorva oameni care știu că au aceeași afecțiune. A fost un drum greu, dar așa cum toți știm, drumul merge mai departe, cu excepția cazului în care vreun tâmpit îl blochează.”

Citește și: De ce boală suferă Simona Halep. Ia tratament pe viață. Doar apropiații știu asta

Acum, actrița le-a transmis fanilor ei că urmează să apară din nou la un eveniment public. Ea a postat o fotografie cu câteva bastoane pe care le folosește în mod curent și a spus că acestea au început să facă parte din rutina ei.

„Particip la o ceremonie foarte importantă. Va fi prima dată de când am fost diagnosticată cu SM. Bastoanele fac acum parte din noua mea normalitate.”, a scris ea în dreptul pozei.

Imagini tulburatoare cu Christina Applegate
Bastoanele pe care le folosește actrița pentru a se deplasa

Actrița a interpretat un personaj iconic

Chiar dacă a avut numeroase roluri de-a lungul anilor, cel de referință rămâne acela din sitcomul de mare succes Familia Bundy. Christina a interpretat-o pe Kelly, fiica lui Ted și a lui Peggy Bundy, o tânără naivă care a făcut să râdă generații întregi.

Dacă pe plan profesional s-a bucurat de succes, în viața personală lucrurile nu au stat tocmai la fel. Scleroza multiplă nu este primul diagnostic dur pe care l-a primit actrița, care în curând va împlini 51 de ani. Ea s-a luptat mult timp cu cancerul, însă a reușit până la urmă să învingă boala.

De data aceasta, este vorba despre o afecțiune a sistemului nervos central. Boala se poate declanșa oricând între 15 și 60 de ani și este o afecțiune progresivă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *