Imaginile cu care Eva Măruță a topit inimile fanilor. Rar o vezi așa pe mama ei, Andra: “Te iubesc”

Cum au reacționat internauții

Scris de: Daoud Andra

08 Mar. 2024

La 8 ani, Eva Măruță este foarte activă pe rețelele de socializare, unde are o comunitate impresionantă de fani. Cu ocazia zilei de 8 Martie, fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță a publicat un mesaj emoționant. Cum a apărut, alături de mama ei.

Eva Măruță, declarație pentru mama ei, de 8 Martie

Cântăreața Andra are de ce să fie mândră. Dincolo de succesul pe care îl are pe plan profesional, artista se bucură de o familie iubitoare. Este înconjurată în fiecare zi de dragostea soțului și a celor doi copii ai săi, iar de 8 Martie, a primit o declarație de iubire publică, din partea fiicei sale.

Eva Măruță a publicat pe contul ei de Instagram câteva fotografii în care apare alături de mama ei și a scris în dreptul lor: ”La mulți ani, mami! Te iubesc și îți mulțumesc că exiști!”.

Citește și: Eva Măruță a dat lovitura în 2024. Andra și Cătălin Măruță nu se așteptau la atâția bani, și-a învins părinții la 8 ani

Fanii au reacționat imediat, cu like-uri și comentarii. ”La mulți ani, Andra, mămică minunată ce ești!”, ”Ești cea mai tare, Eva! Sunt sigură că îți faci mama fericită. La mulți ani, Andra”, ”La mulți ani, femeie frumoasă” – au fost câteva dintre comentarii. Nici Andra nu a rămas indiferentă și a comentat la postare: ”Inima mea”.

Andra și fiica ei, Eva

Andra a trecut prin momente grele, după ce fiica ei a fost criticată

La începutul anului, Eva Măruță și-a făcut debutul pe marile ecrane, în comedia ”Tati part-time”. Mulți au criticat faptul că i-a fost atribuit rolul ei, comentând că singurul merit este acela că are părinți celebri. Pentru părinții ei nu a fost deloc ușor de gestionat valul de comentarii îndreptat în direcția Evei. Andra a recunoscut, într-o postare emoționantă, că a suferit foarte mult din cauza comentariilor primite.

Citește și: Iulia Albu și Anamaria Prodan intervin în scandalul “Eva Măruță”. Mesaj pentru Andra și Cătălin: “Sunt oripilată”

”Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul ‘Tati part-time’. Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar și răutăți care m-au întristat. Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este ‘primul’ ei film. Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”, a fost mesajul emoționant transmis de Andra.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *