Îmi doresc foarte mult un copil, dar iubitul meu nu vrea. Îl iubesc, dar nu știu dacă să mai stau sau să plec

Vine o vârstă în viața oricărei femei, când instinctele își fac simțită prezența.
Îmi doresc foarte mult un copil, dar iubitul meu nu vrea. Îl iubesc, dar nu știu dacă să mai stau sau să plec

Am aproape 35 de ani și simt că nu mai am răbdare. Îmi doresc foarte mult un copil, dar iubitul meu nu vrea nici măcar să audă. El e mai mic decât mine cu cinci ani și spune că nu își dorește copii decoamdată. De altfel, el îmi spune mereu că nu se simte pregătit nici pentru căsătorie. Și mai grav. îmi spune că dacă rămân însărcinată, ori fac avort, ori mă părăsește. Ceea ce nu înțelege el – sau se face că nu înțelege – este faptul că atunci când el va fi pregătit pentru toate astea, pentru mine va fi prea târziu.

Am încercat de multe ori să discut cu el

Am tot încercat să discut cu el. I-am explicat că din cauza diferenței de vârstă, nu voi putea să am copii atunci când el se va considera pregătit. Pentru că biologia nu face rabat și nu negociază cu noi. Dacă el vrea să aștepte până la 40 pentru a se căsători și a-și face o familie, ar însemna ca eu să am 45, vârstă la care ar fi greu să mă mai gândesc să am un copil.

De altfel, nici nu știu dacă să mai stau în relația asta sau să plec, pur și simplu. Nu cred că el se gândește serios la mine, la noi. Judecând după modul în care se poartă cu mine, am impresia că el vrea doar să trăiască momentul.

Îmi doresc foarte mult un copil, dar iubitul meu nu vrea

El de când a venit în oraș, de trei ani, nu a plătit niciodată chirie, pentru ca a stat la mine. L-am și întreținut câteva luni, până când și-a găsit job. Renunțase la un job prost plătit, într-un orășel mineresc și s-a mutat aici, cu speranța că va găsi ceva mai bun. Și a găsit. E angajat la o companie unde managerul e fostul meu coleg de facultate. Desigur, nu i-am cerut să-mi facă o favoare, ci doar să-l accepte la concurs. Întâmplător, e bun pe meseria lui și știam asta. Însă poți fi foarte bun, dacă nu ai idee nici măcar unde să te prezinți pentru un concurs.

L-am ajutat fără să aștept nimic în schimb. E partenerul meu și am considerat că așa funcționează într-un cuplu. Ne ajutăm reciproc. Relația merge foarte bine, însă atâta timp cât nu îmi doresc nimic în plus. În momentul în care încerc să discut cu el despre un copil sau, mai grav, despre căsătorie, lucrurile o iau razna. Îl iubesc foarte mult, dar nu mai sunt la fel de sigură că el își dorește să trăiască cu mine tot restul vieții.

Într-un moment de luciditate am avut un flash. Mi-am imaginat că stau în relația asta acceptând condițiile lui, iar peste câțiva ani își găsește o fată mai tânără și mă părăsește.

Acum stau pe gânduri dacă să fac pasul sau nu. Pe de o parte mi-e greu să-l părăsesc, pentru că-l iubesc foarte mult. Dar am o vârstă, iar eu îmi doresc foarte mult un copil. El, însă, nu vrea nici măcar să audă de asta. Chiar nu știu ce să fac, acum. Să mai încerc, să mai am răbdare, sau să plec și să încerc, cât nu e încă prea târziu, să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce a INTERZIS Regele Charles în casa sa din România! Îţi vei schimba părerea despre...
Aruncă imediat borcanele de murături dacă vezi acest detaliu. Este foarte periculos pentru sănătatea ta
Lovitură dură pentru Halep! Banii ei ajung la Hagi: Ce s-a întâmplat în spatele ușilor...
Breaking news: Messi a decis cu cine semnează! Unde va evolua starul argentinian în sezonul...
Florin Dumitrescu A BĂTUT un concurent! SCENE IREALE!
Imaginile cu Gabriela Cristea care pare mai euforică decât de obicei în emisiune au făcut...
„Suntem devastați” Dana Roba a suferit o operație de nouă ore pe creier. Care este...
Fotbalistul din Liga 1 care l-a ‘vrăjit’ pe Hagi, un talent irosit: fuge de fotbal...
Dan Negru, declarație neașteptată despre Andreea Esca. „Suntem niște excepții”
Cum se distrează milionarii la Mamaia. Ploaie de vedete la petrecerea de lux a Anastasiei...
Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor, primele reacții despre bătaia de la filmările pentru iUmor
De ce nu va mai apărea Mirela Vaida la Acces Direct. Prezentatoarea trece printr-o perioadă...
8 zodii avantajate de astre pentru a câștiga foarte mulți bani. Balanțele se vor bucura...
5 zodii vor găsi cheia succesului: Săgetătorii vor decide să facă un credit de casă...
"Nu a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă". Radu Vâlcan, gest surprinzător pentru Adela Popescu. Postarea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *