Îmi înșel soțul cu doi bărbați. Unul este coleg de muncă, iar altul este un fost iubit pe care nu îl pot uita

Partea bună este că soțul meu nu bănuiește nimic. Partea proastă este că sunt mereu speriată că ar putea afla ceva. Partea și mai proastă este că nu mă pot abține.
Îmi înșel soțul cu doi bărbați. Unul este coleg de muncă, iar altul este un fost iubit pe care nu îl pot uita

Îmi înșel soțul cu doi bărbați, iar asta, din punctul de vedere al unei categorii de femei, este pe același palier cu crima. Dar lucrurile nu sunt întotdeauna chiar ceea ce par la prima vedere.

Pe Alin, soțul meu, l-am cunoscut când eram încă la liceu, era cu un an mai mare. Dar atunci nu-mi plăcea de el foarte mult. Eram îndrăgostită Silviu, un băiat dintr-o clasă paralelă și îmi făceam mari speranțe că voi fi cu el. Până la urmă i-am atras atenția și am fost împreună mai bine de un an. Apoi ne-am dus la facultate. Am mers în același oraș, dar la facultăți diferite. Numai că după primul an eu m-am întors acasă. Tatăl meu a murit, iar mama nu a mai reușit să mă susțină. Am încercat să mă angajez part time, dar nu a funcționat. Apoi mi-am picat ultimele examene și am renunțat.

Totul a mers bine până când s-a întors Silviu

După ce m-am întors acasă am mai încercat să păstrăm relația la distanță, dar el venea acasă rar, apoi am început să vorbim din ce în ce mai rar și relația s-a stins încet. Era de așteptat. Nu poți trăi o viață de student într-un oraș mare, având o iubită într-un sătuc uitat de lume. Eu m-am angajat la noi în comună, la o mică fabrică de confecții. Alin, era din comună și ne întâlneam frecvent.

Până la urmă am început să ies cu el și m-a cerut în căsătorie. Nu aș putea să spun că am avut o iubire imensă pentru el. Nu se compara cu ceea ce simțeam, încă, pentru Silviu. Dar îl respectam pentru ceea ce era el, pentru caracterul frumos pe care l-am descoperit la el. Era un băiat ușor de iubit, așa că nu am stat pe gânduri când m-a cerut în căsătorie.

Totul a mers bine pentru puțin timp. Până când s-a întors Silviu acasă. Nu am înțeles exact care a fost motivul, dar bârfele erau că după ce s-a angajat încă din facultate la o companie IT, unde ar fi făcut ceva ilegal, a trebuit să plece. Nu știu exact ce a fpcut, iar el nu spune. Așa că s-a întors acasă. Inițial spunea că e doar o mică vacanță, însă au trecut doi ani și el e tot în „vacanță”. Acum lucrează pe cont propriu în domeniul IT și spune că nu ar mai schimba nimic. Dar după ce a venit acasă, a durat foarte puțin timp până când ne-am reîntâlnit. Flacăra s-a aprins din nou și, chiar dacă am sentimente de vinovăție față de Alin, nu mă pot abține să mă întâlnesc cu Silviu.

Îmi înșel soțul cu doi bărbați

Dar dacă viața mea era complicată până acum, lucrurile s-au amplificat în ultimele trei luni. Atunci când, la mașina de călcat, a venit un băiat nou, Claudiu. Mașina mea de cusut este orientată cu fața fix spre el și am un culoar vizual perfect. Ne-am privit îndelung în timpul ăsta, iar de câte ori ies în pauza de țigară, iese și el. Și am început să vorbim. Și apoi să ne cunoaștem mai bine. Și atracția a fost atât de mare, încât uneori, când nu observă nimeni, mergem în magazie și ne închidem acolo. Transformăm acele mici pauze în adevărate escapade amoroase.

Acum, Claudiu vrea să fim cu adevărat împreună. Vrea să ne vedem și în afara serviciului, să ies cu el, să divorțez și să avem o relație adevărată. El nu știe că îl înșel pe Alin și cu Silviu, nu doar cu el. Deși e mai mic decât mine cu doi ani, pare că mă iubește foarte mult și își dorește să fim împreună.

Acum mi se pare ciudat, pentru că, deși am reînceput să mă întâlnesc cu Silviu de mai bine de un an, nu mi-a spus niciodată că ar vrea să divorțez și să ne reluăm relația.

Viața mea e un haos total

Cert este că în acest moment, viața mea e un haos total și nu știu de unde să încep să fac ordine. Mă gândesc că poate ar trebui să divorțez, pentru că nu-l merit pe Alin. Apoi mă gândesc că e o prostie și că ar trebui să renunț să îmi înșel soțul cu doi bărbați. Dar, deși a început totul ca un joc, acum mi-e foarte greu să ies din el.

Cel mai tare mă tem că, până la urmă, cineva ne va vedea și îi va spune lui Alin, iar eu nu aș vrea să-l fac să sufere.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
4.6 202 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *