În ce a investit Dorian Popa aproape 4 milioane de euro. Mărturisirea uluitoare: “Vă pot spune că am depășit”

În ce a investit Dorian Popa aproape 4 milioane de euro. Mărturisirea uluitoare: “Vă pot spune că am depășit”

În ce a investit Dorian Popa aproape 4 milioane de euro. Dacă vă întrebați câți bani a câștigat Dorian Popa până acum, ei bine răspunsul este unul simplu: artistul este multimilionar în euro. O spune chiar el într-un videoclip postat recent pe YouTube în care vorbește despre sumele câștigate și cheltuielile pe care le-a avut atât în afaceri, cât și în scopuri personale.

În ce a investit Dorian Popa aproape 4 milioane de euro

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut de la noi din țară. El a început să fie o apariție constantă în lumina reflectoarelor, odată cu rolul pe care l-a jucat în serialul „Pariu cu viața”.

În anii ce au urmat și-a dezvoltat și cariera muzicală, dar a pătruns puternic și în mediul online, devenind în scurt timp unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România.

Ambiția l-a făcut să își dorească și mai mult de la viață, așa că a intrat și în lumea antreprenoriatului. Una dintre afacerile care îi aduc câștiguri substanțiale este cea din domeniul construcțiilor. Vedeta a ridicat mai multe vile în cartierul din Domnești în care locuiește.

Artistul a vorbit recent într-unul dintre videoclipurile sale, postate pe canalul lui de YouTube, despre cheltuielile din ultimii cinci ani. Dorina Popa le-a mărturisit urmăritorilor că estimează suma undeva la 4 milioane de euro.

„Îmi este mai simplu să aproximez cu tot cu investițiile în afaceri. Dacă aș vorbi despre ultimii cinci ani, cheltuieli personale cât și afaceri, vă pot spune că am depășit cred că suma de 3 milioane de euro, pentru că obiectiv vorbind, față de ce am agonosit acum și am pe dreapta, cam atât am produs și am și cheltuit, cred că peste totuși, înspre patru”, a declarat solistul.

La cât estimează Dorian Popa cheltuielile personale în acești cinci ani

Cântărețul s-a arătat încrezător că banii investiți până acum în afaceri se vor întoarce sub formă de profit. El a mărturisit că din totalul cheltuilelilor în valoarea de 4 milioane de euro, 500.000 de euro au fost făcute în scop personal.

„Însă, nu uitați că banii investiți se vor întoarce cu profit și chiar și încasări, pentru că eu am plătit deja toate cheltuielile. Ce se va întoarce, se va întoarce către mine. Din acești aproape 4 milioane de euro cheltuiți în afaceri și cheltuieli personale, nu cred că am cheltuit, cu tot cu mașini, mai mult de 500.000 euro pentru mine”, a adăugat Dorian Popa în videoclip.

Citește și: „Dorian Popa recunoaște că ar spăla și geamuri dacă ar primi o remunerație consistentă. „Eu sunt un tip pragmatic. Dă-mi cât trebuie și muncesc” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *