În ce își investește banii Ioana Năstase: „Nu i-am cheltuit aiurea”. Ea și soțul ei, Ilie Năstase, au afaceri separate

De ce refuză să se asocieze cu soțul ei în afaceri

Scris de: Daoud Andra

07 Jun. 2023

Relația dintre Ioana și Ilie Năstase a fost, încă de la început, în atenția presei. S-a speculat că femeia s-a căsătorit cu fostul tenismen pentru bani, însă Ioana Năstase spune că era o femeie realizată încă dinainte de a-l cunoaște pe fostul campion. Ce afaceri are aceasta și de ce sunt separate de ale soțului ei.

În ce a ales Ioana Năstase să investească banii

Ilie Năstase și Ioana sunt căsătoriți de patru ani, iar relația lor a trecut prin câteva încercări în tot acest timp. Chiar dacă au mai stat și separați și au existat, la un moment dat, zvonuri legate de divorț, cei doi sunt în continuare soț și soție. S-a speculat inclusiv că femeia ar sta cu fostul tenismen pentru banii acestuia, însă lucrurile nu sunt deloc așa.

Citește și: Cum și-a făcut apariția Ioana Năstase, la 47 de ani, într-un mall din Capitală. Soția lui Ilie Năstase a atras toate privirile cu această ținută

Ioana Năstase a ținut să clarifice acest aspect și a declarat recent că era o femeie realizată încă înainte de a-l cunoaște pe Ilie Năstase. Avea propria casă și mașina pe care și-o dorea, iar după ce a devenit oficial doamna Năstase, a continuat să investească în imobiliare, fiind o piață sigură.

„De când m-a cunoscut, Ilie nu m-a luat de la colțul străzii. Eu aveam un apartament pe malul lacului, aveam o mașină frumoasă, aveam tot ce-și poate dori o femeie. Am și eu afacerea mea. Dacă el a vrut să-mi ofere ceva, i-a oferit soției lui. Eu între timp, am mai achiziționat ceva. Am unde să stau, slavă Domnului. Am apartamente, am casă la mama. Eu muncesc pentru tot ce am. Nimic nu cade din cer. Întotdeauna bănuții strânși i-am investit în imobiliare, nu i-am cheltuit aiurea.”, a declarat recent soția lui Ilie Năstase, pentru cancan.ro.

Ioana Năstase rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat între ea și Ilie Năstase, înainte de scandalul uriaș
Ioana și Ilie Năstase

Nu discută cu Ilie despre afacerile lui

Chiar dacă pe plan personal formează un cuplu de câțiva ani, în ceea ce privește afacerile, cei doi au ales să nu amestece lucrurile. Fiecare alege în ce să investească, iar Ioana Năstase a mai spus că nu își întreabă niciodată soțul ce face cu banii și cum își gestionează business-urile.

Citește și: Ioana Năstase îi dă ultimatum lui Ilie Năstase: „Nu-mi place să fiu târâtă în mocirlă”. Mărturisiri incredibile despre relația lor

„Eu nu discut cu Ilie despre afacerile lui, despre ceea ce face cu banii, cu casele. Chiar dacă pare cam ciudat. Dar nu sunt genul. Fiecare cu afacerile lui. Chiar recent trebuia să-și deschidă firmă și a zis să o trecem pe numele amândurora. I-am spus că eu fac afaceri de la 21 de ani. Și am învățat un lucru foarte important. Niciodată, nici măcar cu soția ta, să nu te asociezi. Și m-a ascultat și și-a făcut-o singur. Pentru că de aici ies tot felul de certuri, de discuții. Chiar și între soți. Fiecare să plătească pentru greșeala lui. Nici măcar nu ne sfătuim în acest domeniu.”, a mai spus femeia.

Pe parcursul căsniciei, au existat și perioade când cei doi au locuit separat, însă recent au ales să investească într-o vilă în zona de nord a Capitalei. Ioana și Ilie Năstase au plătit 300.000 de euro pentru o casă în care s-au mutat de curând.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *