În ce serial apare Lora? Puțini și-o imaginau într-un asemenea rol cu Maia Morgenstern: ”M-a făcut să mă simt fata ei” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta își vede visul împlinit

În ultima perioadă, Lora a îmbinat muzica cu actoria, lucru care i-a ieșit de minune. Cu toate că muzica este marea ei dragoste, artista mărturisește, în exclusivitate pentru EGO.ro, că, de fapt, planul inițial era să se facă actriță, însă viața a făcut în așa fel încât visul să i se îndeplinească abia câțiva ani mai târziu. În momentul de față, a terminat mai multe proiecte și abia așteaptă lansarea pe marile ecrane a lungmetrajului în care joacă alături de Maia Morgenstern.

Lora joacă alături de Maia Morgenstern într-un lungmetraj

La finele lunii noiembrie, publicul o poate admira pe Lora într-un serial care deocamdată se difuzează doar pe YouTube, într-un rol în care puțini și-o imaginează, de Inspector de Poliție.

”Se numește ”DM” și este plin de acțiune. Se va lansa pe 30 noiembrie, pe YouTube, și sunt singură că va fi un succes pentru că este foarte bun. Nu sunt o fată rea, sunt chiar Inspector de Poliție. Sunt un altfel de fată rea și încerc să pun cap la cap niște evenimente complicate”, ne-a declarat Lora, completând că mai mari emoții are pentru lansarea de anul viitor a filmului în care joacă alături de marea actriță Maia Morgenstern:

”Am înțeles foarte bine explicațiile regizorului, am înțeles foarte bine ce a scris Radu (nr – Radu Constantin) și cred că am intrat foarte bine în personaj. Îmi place foarte mult zona asta. Chiar am luat un casting pentru un rol important într-un film în care joc cu Maia Morgenstern, care va fi lansat și în cinematografe din martie 2024. Se întâmplă lucruri. Am avut onoarea să colaborez cu regizorul Camelia Popa, pe care am cunoscut-o la ”Pup-o, mă! 2”, unde am rol principal. Se întâmplă lucruri faine”.

”A fost momentul în care mi s-au tăiat genunchii”

Dacă pe scenă, în fața unui public numeros, nu are nici cel mai mic trac, atunci când vine vorba de filmări, cel puțin atunci când joacă alături de nume sonore ale industriei cinematografice din România, Lora mărturisește că simte o oarecare presiune.

”Ai emoții înainte să se dea REC, dar există o perioadă de pregătire în care intri în personaj și dacă personajul nu are el emoții în rolul lui, nu ai nici tu. Trebuie să fii persoana aia de care este nevoie în poveste”, a mai povestit Lora pentru EGO.ro, mărturisind că, în clipa în care a filmat alături de Maia Morgenstern, a avut emoții teribile, însă marea actriță a ajutat-o să treacă imediat peste ele:

”Simt presiune, da. A fost momentul în care mi s-au tăiat genunchii și pur și simplu mi s-a făcut rău de emoții. Dar a fost extraordinară. Nu am simțit nicio secundă că mă face să mă simt mică, să mă simt neimportantă. M-a făcut să mă simt extraordinar. Plus că avem o relație superbă în film, este mama mea și avem o scenă foarte grea. Dar a fost senzațional, pur și simplu m-a făcut să mă simt fata ei. M-am simțit ajutată și este minunat când un actor de nivelul ăsta, legendă, este alături de tine”.

”Am vrut să dau la actorie, m-a pregătit o actriță din Republica Moldova, dar nu aveam posibilități”

Lora și-a dorit din copilărie să fie actriță, ba chiar a fost și visul mamei sale, însă viața a făcut-o să o ia pe alte drumuri. La un moment dat, s-a pregătit pentru admiterea la Facultatea de Teatru și Film, însă situația financiară din acele vremuri nu i-a permis să-și urmeze acest vis.

”Cred că am avut binecuvântarea asta să am și acest talent. Am vrut să dau la actorie, m-a pregătit o actriță din Republica Moldova, atunci când aveam eu 19, dar nu s-a putut, nu aveam posibilități. Am avut o viață mai greuță așa, adică erau multe la nivel de vis, dar eu făceam pași spre visurile astea, spre îndeplinirea lor, dar nu se legau lucruri și atunci cumva m-am lăsat purtată și de viață. Unde am simțit că sunt mai multe șanse m-am concentrat acolo. Îți mănâncă mult timp și muzica, îți mănâncă mult timp și actoria pentru că trebuie să te dedici, să dai ceva la schimb: emoție, consum emoțional, timp. Cumva au venit oportunitățile astea. Mama și-a dorit mult asta. Am trecut prin atât de multe lucruri în viața încât pot accesa anumite zone, anumite stări mult mai ușor”, a mai spus Lora pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *