În ce vrea Alexandra Ungureanu să-și investească banii din muzică. Puține vedete au curajul ei: ”Nu îmi este teamă” VIDEO EXCLUSIV

”Sunt foarte multe școli pentru copii de canto, dar nu prea sunt și de bune maniere”

Alexandra Ungureanu se numără printre acele persoane publice care au pus mereu accentul pe bunul simț și educație, dovadă că, de-a lungul timpului, nu s-a implicat niciodată în vreun scandal, iar discuțiile ei în contradictoriu au fost mereu argumentate. Pe premisa că educația va continua să deschidă uși, Alexandra Ungureanu declară, în exclusivitate pentru EGO.ro, că își dorește să învețe tânăra generație ce înseamnă bunul simț.

”Nu mi-a plăcut de mine tot timpul”

Într-o perioadă în care bunul simț nu este considerat ceva la modă, iar educația se face mai mult pe internet, Alexandra Ungureanu speră să împrumute din atitudinea ei către tânăra generație. De aceea spune că nu îi este teamă de ceea ce înseamnă astăzi inteligența artificială și direcția în care se duce.

”Încă nu îmi este teamă. Încă sunt în momentul în care mă amuză și mă miră cât de repede se pot face niște chestii. Am un prieten care are abonament cumva la o chestie din asta și mai testez. Adică aveam o idee la un moment dat, că am fost interesată să fac niște piese de mobilier sau o linie care să îmi poarte numele și mă gândeam la niște lăzi de zestre, așa că am căutat și Inteligența Artificială mi-a dat niște modele foarte drăguțe în trei secunde. Deci se pot face chestii rapid, cred că putem folosi în ajutorul nostru ca toată tehnologia și felul în care s-a dezvoltat în ultimii ani”, a explicat artista.

Citește și: Alexandra Ungureanu, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Ce i-au descoperit medicii la analize VIDEO EXCLUSIV

Pe de altă parte, chiar dacă la rândul ei a devenit dependentă de gadget-uri și tehnologie, speră ca, în curând, lumea să revină la vechile obiceiuri și să se conecteze mai mult unii cu ceilalți.

”Evident că ce este mult strică. Și acest telefon, de care mă țin așa și este prelungirea mânii, a devenit viața mea. Stau excesiv de mult pe el, ca toată lumea, recunosc. Am ajuns să stau prost cu memoria, prost cu concentrarea, nu mai reușesc să citesc ca lumea. Te tâmpește. Cu siguranță că vor fi deservicii majore, dar nu cred că lumea este pierdută, nu cred că e loc să înlocuiești emoția umană cu altceva”.

Alexandra Ungureanu este de părere că emoția va învinge mereu în fața tehnologiei

De aceea, artistei nu îi este teamă că se va ajunge în punctul în care i se va copia vocea sau imaginea și va fi folosită în alte scopuri, căci este de părere că emoția umană nu va fi niciodată înlocuită de inteligența artificială.

”Există chestii făcute ca business. Adică sunt aplicații care s-au inventat, care teoretic sunt menite să îți ușureze munca, împrumută amprenta ta și poți să folosești acele piese, care sunt generate, ca și cum ar fi cu vocea ta, ca un fel de demo. E riscant, dar cine știe ce se mai întâmplă peste câțiva ani.

Dacă ar fi să facem un exercițiu de imaginație, ne închipuim ce va fi, poate o să ne speriem dacă am ști pe bune. În același timp, trăim în România și mi se pare că la noi anumite nu se schimbă de ani de zile, suntem la fel. Cine știe ce o să mai fie. Eu mă gândesc la ale mele. Nu mai fac efortul să schimb lumea, să fac Revoluție. Mie să îmi fie bine, eu să fiu sănătoasă. Fac eforturi în acest sens. Sunt bine, mă simt bine, sunt împlinită, sunt bucuroasă, mulțumită cu ceea ce am. Am tras din greu ca să ajung la această mentalitate pentru că nu mi-a plăcut de mine tot timpul”, a completat artista.

Citește și: Ce face Alexandra Ungureanu atunci când are o zi proastă. „Am renunțat să mai arunc resposabilitatea fericirii mele pe cârca cuiva” VIDEO EXCLUSIV

De aceea, planul artistei este acela de a deschide o școală de bune maniere, tocmai pentru a putea pregăti copiii pentru o lume în care se pune accentul pe relaționările directe, nu doar prin intermediul internetului.

”Vreau să fac un business. Vreau să deschid o școală. Sunt foarte multe școli pentru copii de canto, dar nu prea sunt și de bune maniere. M-am gândit că ar fi cazul. Sună foarte old school, dar cred că nu e vremea trecută pentru așa ceva. M-am gândit să fac asta”, a mai povestit Alexandra Ungureanu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *