În lumea de lux a lui Vladimir Putin. Pe ce a cheltuit peste 200 de miliarde de dolari

Să aruncăm o privire în lumea de lux a lui Vladimir Putin. Acesta duce în secret un trai regesc.
În lumea de lux a lui Vladimir Putin. Pe ce a cheltuit peste 200 de miliarde de dolari

În lumea de lux a lui Vladimir Putin. În timp ce Ucraina este devastată, iar mii de familii au rămas fără case, Putin duce un trai regesc. Despre președintele rus se spune că, în secret trăiește ca un rege. Acesta ar deține mai multe proprietăți impresionante, iar recent ar fi adăugat în palmaresul său și alt palat spectaculos.

Această nouă proprietate ar valora miliarde de dolari. Conform unor rapoarte secrete, acesta a achiziționat recent un nou palat de 200 de milioane de lire sterline. Aceleași surse susțin că Putin este în secret unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei.

Conform publicației News.com, criticii liderului rus susțin că a strâns o avere uriașă și deține o flotă de iahturi, mașini și palate prezidențiale secrete. Putin se bucură și de un salariu de stat de aproximativ 100.000 de lire sterline. Cu toate acestea, experții sunt de părere că este într-adevăr de 60 de ori mai bogat decât fostul președinte american Donald Trump.

În lumea de lux a lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei ar avea o toaletă din aur de 50.000 de lire sterline

Criticul politic Boris Nemțov a întocmit un dosar în care susţine că Vladimir Putin are chiar patru iahturi andocate în secret în jurul Rusiei. El a susținut, de asemenea, că Putin are 43 de avioane, 7000 de mașini și 15 elicoptere, inclusiv un avion Illyshin cu o toaletă din aur de 50.000 de lire sterline. Nemțov a adăugat că liderul Rusiei are chiar și o colecție de ceasuri în valoare de aproximativ 500.000 de lire sterline.

Despre noul palat impunător se știe că a fost construit într-un loc exclusivist, dar extrem de sigur de la periferia Moscovei.  Detaliile despre această proprietate sunt înconjurate de mister. Cu toate acestea, se spune că ar valora aproximativ 160 de miliarde de lire sterline, relatează ziarul rus Sobesednik.

Proprietatea are o dimensiune dublă față de Palatul Buckingham. Palatul „în stil clasic” a fost deținut de o companie denumită Property-V. Ziarul Sobesednik sugerează că „V” provine în mod evident de la Vladimir. Raportul mai concluzionează că proprietatea întinsă trebuie să aparțină unei persoane importante, cu înalte conexiuni ale Kremlinului. Reședința somptuoasă apare listată ca aparținând Federației Ruse.

Raportul susține însă că este doar o denumire de fațadă, folosită de „proprietarii de palate și penthouse-uri asociate conducerii țării”. Concluziile ar fi că proprietatea este fie a lui Putin, fie aparține unei persoane foarte apropiate lui. Până în prezent, purtătorul de cuvânt al lui Putin nu a reacționat la dezvăluirile publicației Sobesednik.

Vladimir Putin trăiește așadar ca un adevărat rege din averea sa extraordinară. Nu în ultimul rând, acesta este foarte atent și cu femeile care au făcut parte din viața lui. Svetlana Krivonogikh, despre care se spune că ar avea o fiică cu Putin ,este o fostă menajeră devenită milionară peste noapte. În prezent, aceasta deține un local de noapte popular. Fosta medaliată cu aur Alina Kabaeva, care ar fi actuala iubită a lui Vladimir Putin. trăiește acum în Elveția. Kabaeva locuiește cu copiii ei într-o reședință care valorează o avere.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
6.8 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *