Încă o veste cutremurătoare pentru Mirela Vaida, la scurt timp de la moartea socrului ei: „Sunt devastată”. Anunțul sfâșietor

Mirela Vaida a suferit încă o pierdere

Mirela Vaida a suferit încă o pierdere la doar câteva zile după ce socrul ei s-a stins din viață. Vineri prezentatoarea TV a mai pierdut pe cineva drag. A publicat un mesaj trist pe rețelele de socializare.

Mirela Vaida, două pierderi într-o săptămână! După socrul său, o bună prietenă s-a stins din viață

Mirela Vaida și-a condus socrul pe ultimul drum zilele trecute, iar acum a aflat că și o bună prietenă a sa s-a stins din viață. Cunoscuta prezentatoare TV mărturisește că este devastată de evenimentele care au avut loc în această săptămână.

De când a aflat că prietena ei de la Brașov a murit, Mirela Vaida spune că este în stare de șoc. Le este alături celor din familia ei și a anunțat că va fi prezentă duminică la înmormântare.

„Sunt devastată de evenimentele din ultima săptămână… dupa stingerea din viață a socrului meu, azi am aflat, cu multă tristețe, ca draga mea prietena Mariana Chitoi s-a stins din viață azi noapte.. 🖤 Efectiv, nu îmi găsesc cuvintele… un om atât de tânăr, de bun, de generos, de ospitalier, de plin de viata.. 😞😞 Nu era artist din România care, daca avea drum prin Brașov, sa nu treaca pe la Hanul Domnesc din Săcele, să nu fie pus la masă, să nu fie tratat regește, cazat acolo, bine primit!🙏😞🖤 Cele mai frumoase petreceri, cele mai mari evenimente, cei mai iubiti artisti, toti veneau acolo de dragul acestei femei si a familiei sale… Am cântat acolo de Revelion, am ciocnit împreună șampanie pt anul 2023.. ne-am revăzut pe 8 martie, cand ne-a primit cu brațele deschise pe toti, împreuna cu copiii! Sunt în stare de soc! Sunt alături de familia greu încercată, de copiii ei pe care nu a apucat sa îi vadă miri, de tatăl ei, Domnul Marin, de mama, de soțul ei.. nu am cuvinte… mâine vom merge la Priveghi, la ora 18.

Duminică, la ora 13, toți cei care au cunoscut-o sunt asteptați să o conducă pe ultimul drum… Drum Bun, Mariana noastră dragă si bună!🖤🖤 Vei rămâne mereu în inima noastră…😞😞🙏🖤 Condoleanțe intregii familii… Să vă ajute Dumnezeu să treceți cu bine peste această mare pierdere…”, a scris Mirela Vaida.

Miercuri, Mirela Vaida și cei din familia soțului său l-au condus pe ultimul drum pe tatăl lui Alexandru Vaida.

Prezentatoarea TV este căsătorită din anul 2009 cu Alexandru Vaida și au împreună trei copii. Dacă ea apare zilnic pe sticlă, soțul ei activează într-un cu totul alt domeniu.

Vezi aici – Mirela Vaida, în doliu. Prezentatoarea de la Acces Direct este distrusă de durere. Mesajul copleșitor

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *