Influencerii din Rusia, în lacrimi după ce Vladimir Putin a interzis Instagramul: „Mi-au luat viața”

Pe fondul războiului dintre Federația Rusă și Ucraina, cenzurarea principalelor rețele de socializare, la ordinul lui Vladimir Putin, le-a distrus cariera celor mai importanți influenceri ruși.
Influencerii din Rusia, în lacrimi după ce Vladimir Putin a interzis Instagramul: „Mi-au luat viața”

Influencerii din Rusia își văd cariera ruinată după ce Vladimir Putin a interzis Instagramul. Mai mulți creatori de conținut reacționează după decizia lui Putin de a interzice una dintre cele mai cunoscute platforme de social media.

Deoarece își dorește să cenzureze pe cât posibil imaginile din timpul bombardamentelor asupra Ucrainei, Putin a decis să interzică accesul pe Instagram. Dintre vedetele obișnuite cu celebritatea, Olga Buzova, care are o comunitate de 23,3 milioane de urmăritori, și-a exprimat nemulțumirea online. Ea a postat un video în care se plângea că-și pierde publicul. Postarea ei a primit foarte multe comentarii negative din partea celor care i-au reamintit situația severă care a dus la această decizie. Faptul că oamenii nevinovați mor din cauza invaziei declanșate de Putin este mai presus decât faima de pe Instagram.

Invazia contra Ucrainei a dus la o mulțime de alte sancțiuni internaționale dure, fără precedent. Acestea au ca scop izolarea țării și schimbarea gândirii de la Kremlin, în vederea restaurării păcii.

Influencerii din Rusia, în lacrimi

Principalele sancțiuni impuse de UE și SUA i-a afectat și pe influencerii din Rusia

Dintre aceste sancțiuni, printre cele mai importante sunt întreruperea accesului la serviciile Visa, Mastercard și, în consecință, Apple Pay sau Google Pay. Din cauza acestor măsuri nu se mai pot face plăți iar cetățenii nu mai pot lua credite, ca urmare a sancțiunilor impuse împotriva băncilor.

Unele bănci rusești au fost eliminate din sistemul internațional de mesagerie financiară Swift, folosit pentru a transfera bani peste granițe. Acest lucru va întârzia tranzacțiile făcute de Rusia pentru exporturile de energie. Anglia susține sancțiunile contra Rusiei, de aceea marile bănci rusești au fost excluse din sistemul financiar britanic. De asemenea, se va pune o limită pentru depozitele pe care rușii le pot face la băncile din UK.

Marea Britanie interzice, de asemenea, companiei aeriene emblematică a Rusiei, Aeroflot, să aterizeze în Marea Britanie. În plus, s-a cerut suspendarea licențelor duble de export către Rusia. Totodată se interzice și exportul de înaltă tehnologie.

Populația din Rusia resimte din plin consecințele acestor decizii, dar restricțiile continuă pe teritoriul Rusiei.

Alte companii internaționale cunoscute, precum McDonald’s, Coca-Cola și Starbucks și-au suspendat toate activitățile în Rusia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.3 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Tara arde și baba se piaptănă!!
    In cazul de față este un proverb și la propriu și la figurat…proasta Rusiei se plânge….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *