Influencerul Deea Codrea, despre beneficiile nașterii subacvatice. „E mult mai blândă, atât pentru mamă, cât și pentru copil”. Cum i-a schimbat viața „Bravo, ai stil!” EXCLUSIV

Și-a adus pe lume primul copil chiar sub privirile partenerului ei: „Eu spun că a fost rapid și că nu a fost atât de dureros, în schimb el spune că a durat mult și că eram în plină agonie”
Influencerul Deea Codrea, despre beneficiile nașterii subacvatice. „E mult mai blândă, atât pentru mamă, cât și pentru copil”. Cum i-a schimbat viața „Bravo, ai stil!” EXCLUSIV

Într-o perioadă în care tot mai multe femei se feresc de nașterea naturală, Deea Codrea, unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut din domeniul „fashion”, nici nu a conceput să-l aducă pe lume pe fiul ei printr-o operație de cezariană sau printr-o intervenție care necesita medicamentație. Astfel că, fosta finalistă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se numără printre puținele curajoase care aleg să nască natural, în apă. Influencerul Deea Codrea ne-a povestit, în interviul exclusiv pentru EGO.ro, despre rolul de mămică, despre copil, dar și despre partenerul de viață, pe care îl consideră sufletul ei pereche.

Influencerul Deea Codrea și-a dorit o naștere ușoară și pentru ea, și pentru copilul ei
Influencerul Deea Codrea și-a dorit o naștere ușoară și pentru ea, și pentru copilul ei

Creatoarea de conținut a ales această alternativă imediat după ce a aflat că este însărcinată.

„Sunt omul documentării, pur și simplu iubesc să fac asta, mai ales când vine vorba despre nașterea copilului nostru. Nimic nu am vizualizat mai clar în viața mea decât nașterea lui Iian și s-a întâmplat întocmai cum mi-am dorit. De ce naștere în apă? Pentru că e mult mai blândă, atât pentru mamă: știm deja că orice efort în apă este mai ușor de primit de către organism, în plus apa caldă mai atenuează din dureri; dar și pentru copil: trecerea de la temperatura din burtică la cea exterioară nu este una bruscă, el trece de la 37 de grade, cât are lichidul amniotic la aceeași temperatură în apă. Sunt multe beneficii, în principiu mi-am dorit o naștere complet naturală, nemedicamentată”, a declarat Deea Codrea pentru EGO.ro.

„Eu nu-mi amintesc decât plânsul lui Iian și mâna lui Andrei pe obrazul meu drept”

Tânăra mămică nu a trecut singură prin întreg procesul, ci alături de partenerul ei de viață. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care a optat pentru o clinică din Constanța, fiind nevoită să facă un drum de la București, căci doar acolo i s-a permis să fie prezent și viitorul tătic.

„Andrei a fost lângă mine în tot procesul de la travaliu, la expulzie, și e foarte amuzant să ne auzi povestind despre această experiență. Eu spun că a fost rapid, că nu a fost atât de dureros, în schimb el spune că a durat mult și că eram în plină agonie. Eu nu-mi amintesc decât plânsul lui Iian și mâna lui Andrei pe obrazul meu drept”, ne-a mai povestit emoționată Deea.

Influencerul Deea Codrea și-a petrecut primele două luni după naștere doar cu partenerul ei și cu fiul lor
Influencerul Deea Codrea și-a petrecut primele două luni după naștere doar cu partenerul ei și cu fiul lor

Influencerul Deea Codrea: „În primele 2 luni nu ne-am dorit pe nimeni în preajmă”

Fără doar și poate, trăiește în momentul de față cea mai frumoasă perioadă a vieții. Chiar dacă poate nici nu visa la cât este de frumos, Deea ne mărturisește că toată această minune vine totuși la pachet și cu greutăți.

„Sunt ca într-un carusel: de emoții, de provocări, de trăiri! Mi-a rămas întipărit în mine un citat: „nimic din ce e bun nu vine ușor! Și chiar așa e. Greu, provocator, dar frumos, un frumos pe care nu l-am mai trăit vreodată”, ne-a mai povestit tânăra.

Nu se plânge, nu regretă nicio stare sau emoție care o încearcă de când a devenit mamă, în schimb, nici nu vrea să fie ipocrită și să pozeze în acea mamă care nu are nicio grijă, nicio temere, nicio supărare.

„Sunt două sentimente total paralele, e extrem de frumos și extrem de greu și cine spune contrariul ori minte, ori a uitat (nr. râde). Ți se dă lumea peste cap, cu totul, brusc o mogâldeață este dependentă de tine și nu ai nicio alternativă. Cât despre ajutor, noi, în primele două luni, nu ne-am dorit pe nimeni în preajmă, am spus că e important să ne obișnuim unii cu alții. Acum am ajutor, însă și înainte am avut. Andrei îmi e ajutor în toate. E eroul meu, al nostru!”, a mai completat creatoarea de conținut.

Deea are o familie fericită
Deea are o familie fericită

Și-a revenit spectaculos, imediat după naștere: „Am gene bune!”

Fiind extrem de activă în social media, unde postările ei se învârt în jurul modei și produselor de înfrumusețare, Deea Codrea a avut grijă să-și păstreze imaginea atât pe perioada sarcinii, cât și imediat după ce a născut. Spre norocul ei, nu a fost nevoie de vreun efort supraomenesc pentru a reveni la vechea siluetă.

„Am gene bune. Glumesc. Cred că secretul este să ai măsură, în toate. Să nu folosești sarcina drept pretext, să nu ai grijă de tine, să mănânci orice, oricum, oricât! Eu alegeam mereu varianta mai sănătoasă a unei pofte, dacă îmi era poftă de dulce, mâncam ce era mai puțin caloric, însă am avut și noroc, poftele mele au fost preponderent înclinate spre acru, nu spre dulce”, ne-a mai mărturisit amuzată Deea.

Ea este în continuare activă pe Instagram și muncește cu la fel de mare pasiune pentru proiectele ei.

„Ele s-au continuat natural, iar planurile sunt chiar mărețe, aștept să ne apucăm de ele. Anul trecut, însărcinată în 9 luni, am câștigat Titlul „Best Fashion Influencer” și nu am de gând să mă dezic de el. Urmează lucruri frumoase, e altă latură de-ale mele, la care nu am cum să renunț”.

Deea Codrea are un stil vestimentar original
Deea Codrea are un stil vestimentar original

„Bravo, ai stil!” i-a schimbat viața. Influencerul Deea Codrea: „Mi-a arătat că pot!”

Chiar dacă nu a câștigat marele premiu „Bravo, ai stil!”, influencerul Deea Codrea mărturisește că reality show-ul i-a schimbat complet viața. Ea spune că a ieșit din competiție cu foarte multe lecții învățate.

„Mi-a arătat că pot și că trebuie să am mai multă încredere în mine. Nu cred că există nimeni care să fi ieșit mai câștigat din competiția aia, mie „Bravo, ai stil!” mi-a schimbat viața, cu totul. Am intrat cineva și am ieșit cu totul altă persoană. O legătură constantă nu am păstrat cu fostele colege, însă mă bucur când mă întâlnesc cu fiecare. Și mă bucur că nu au rămas cu antipatii. Până la urmă, e doar un proiect, iar noi suntem mult mai mult decât atât”, ne-a mai spus tânăra.

Ea se gândește serios să treacă din mediul online pe micul ecran, de ce nu, într-o emisiune despre fashion.

„Depinde de proiect, dacă ar fi ceva pe gustul meu, cu siguranță. Momentan nu s-a ivit acel proiect, dar sunt deschisă. Niciodată să nu spui niciodată!”.

Influencerul Deea Codrea, îndrăgostită: „Am simțit ceva de când l-am văzut prima oară!”

Deea nu a ieșit din competiție doar cu o încredere mai mare în propriile forțe, ci și alături de sufletul ei pereche.

„Am simțit ceva de când l-am văzut prima oară, înainte cu un an ca noi să fim împreună, chiar când filmam promo-ul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Am simțit ceva, doar că drumurile noastre au mers separat, până când s-au întâlnit definitiv. Știu că e sufletul meu pereche, omul alături de care mă simt în siguranță. Nu a reușit nimeni să convingă pe nimeni, cred că astfel de lucruri se simt și atât. Și le-am simțit și ne-am trezit vorbind despre asta și am știut că asta se va întâmpla. Nu există timp ideal pentru iubire, ea vine și atât”, ne-a povestit Deea despre tatăl fiului ei.

Chiar dacă la început își făceau planuri să aibă două fetițe cu ochii albaștri, în momentul în care Iian a apărut în viața lor, planurile s-au dat cu totul peste cap.

„Tot ce am îmi este destul! Nu spun că într-un scenariu ideal nu mi-aș dori, însă mi-e teamă de iubirea și de atenția divizată, de faptul că nu poți să oferi, oricât ai încerca, aceeași atenție, în același timp, mai multor copii. Așa că prefer să mă opresc la băiețelul meu superb cu ochii albaștrii!”, a mai spus Deea.

Deea și soțul ei, Andrei, se iubesc mai mult de când sunt părinți
Deea și soțul ei, Andrei, se iubesc mai mult de când sunt părinți

„Relațiile nu sunt ușoare, ele trebuie dorite, muncite, trebuie să fii veșnic interesat de pereche ta”

Faptul că în primele luni de viață au fost doar ei doi cu bebelușul, iar acum rare sunt momentele când stau câteva ore departe de el, nu a dăunat deloc relației. Asta pentru că Deea și Andrei au știut de la bun început ce implică un bebeluș în viața lor și au mizat mult pe iubirea și înțelegerea dintre ei.

„Noi ne-am făcut planul de la bun început, tocmai pentru că nu ne doream să pierdem ce avem. Am avut, chiar și momentele cu nopți nedormite, timp pentru noi, ne-am chinuit să facem să fie. Relațiile nu sunt ușoare, ele trebuie dorite, muncite, trebuie să fii veșnic interesat de pereche ta. Când Iian doarme, în jur de 20.00, ăla e timpul nostru, în fiecare seară. Și în fiecare seară adormim îmbrățișați”, a mai povestit Deea pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *