Ingredientul banal care îți lasă chiuveta și cada imaculate. Îndepărtează calcarul, baia va arată minunat

Te scapă rapid de calcar!
Ingredientul banal care îți lasă chiuveta și cada imaculate. Îndepărtează calcarul, baia va arată minunat

Cu siguranță, atunci când faci curățenie în casă, este nevoie de destul de mult timp, în funcție de cât de murdar este spațiul. Atunci când vine vorba de baie, trebuie să se acorde mai multă atenție pentru a îndepărta cu adevărat murdăria. Așadar, mai jos vă vom oferi un truc eficient de curățare acasă cu un ingredient banal pentru a curăța vasul de toaletă, cada și chiuveta de calcar și săpun lipit.

Ingredientul banal care îți lasă chiuveta și cada imaculate

În acest caz, una dintre cele mai dificil de curățat în interiorul băii va fi vasul de toaletă, toaleta și cada. Acesta acumulează o cantitate mare de calcar și chiar săpun lipit. Și cu siguranță, în ciuda încercărilor de a elimina aceste excese, nu este complet posibil, așa că este ideal să poți găsi idei sau chiar modalități de a face acest lucru pentru a avea o baie complet curată.

Cum să cureți vasul de toaletă, cada și chiuveta de calcar și săpun?

Vei avea nevoie de:

  • Oțet alb
  • Bicarbonat de sodiu
  • Apă

Pas cu pas:

  1.  Mai întâi va trebui să încălzești un pahar de apă, iar când este gata, trebuie să adăugi două linguri de oțet alb și două linguri de bicarbonat de sodiu.
  2. Când ambele ingrediente sunt complet amestecate, pentru o mai bună manevrare, este ideal să le transferi într-o sticlă cu pulverizator.
  3. Dacă ai văzut deja calcar și săpun lipit pe toaletă, ar trebui să pulverizezi amestecul pe pereții toaletei și pe chiuvetă și să îl lași să acționeze timp de cel puțin 15 minute.
  4. După ce a trecut acest timp, cu ajutorul unui burete, șterge bine zona pentru a se curăța complet și apoi clătește. Când nu mai observi prezența murdăriei, șterge totul cu o cârpă curată și va fi gata, potrivit viviendoencasa.mx.
  5. În mod ideal, poți aplica acest truc puternic și eficient cel puțin o dată pe săptămână. E simplu și de mare ajutor!
Ingredientul care curăță petele de calcar
Ingredientul care curăță petele de calcar

Pentru chiuvetă poate fi folosit doar oțetul alb și șervețele curate. Pune într-un castron șervețelele sau prosoapele de hârtie. Toarnă oțetul alb peste ele pentru a le înmuia. Ulterior înfășoară robinetul cu aceste șervețele umezite în oțet și lasă să acționeze timp de 30 de minute. Îndepărtează apoi șervețelele și șterge cu un burete moale. Spală cu apă și usucă bine cu ajutorul unei cârpe curate. Vei vedea cum petele de calcar dispar iar chiuveta va străluci din nou ca înainte.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *