Ingredientul magic care curăță orice pată de pe pereți. Rămân imaculați, nu mai e nevoie să zugrăvești

Petele de perete pot fi îndepărtate cu această soluție simplă
Ingredientul magic care curăță orice pată de pe pereți. Rămân imaculați, nu mai e nevoie să zugrăvești

Petele de pe pereți pot fi o mare problemă în orice locuință! Cei care au copii știu mai bine cum este să aibă pereții casei desenați cu creioane colorate sau carioci. Aceste pete pot da mari bătăi de cap, mai ales că nu se curăță atât de ușor. Așadar, noi îți arătăm cum să scapi rapid de orice pată de pe pereți. Ingredientul minune care îi lasă imaculați!

Trucul eficient pentru a elimina cele mai dificile pete de pe pereți

Îndepărtarea petelor de pe pereții locuinței poate fi un proces anevoios, mai ales că unele pete nu se curăță atât de repede. Din fericire, există o soluție eficientă pentru îndepărtarea murdăriei de pe perete, care îți va fi cu siguranță de mare ajutor.

Pentru a curăța orice pată de pe pereți, ai nevoie un ingredient pe care probabil îl ai deja acasă și care poate fi cel mai bun aliat al tău în lupta cu petele greu de scos. Nu trebuie să aplicați soluții chimice scumpe, ci puteți curăța pereții ieftin și rapid.

Citește și: De ce gospodinele istețe prind un cârlig de dușul din baie. Trucul e genial

Bicarbonatul de sodiu este un produs versatil care are proprietăți de curățare uimitoare. Natura sa alcalină îl face un agent de curățare eficient pentru o mare varietate de suprafețe, inclusiv pentru pereții casei tale. Iată cum îl folosești corect pentru a îndepărta petele dificile de pe pereți, inclusiv petele de umezeală.

Materialele necesare:

  • bicarbonat de sodiu
  • un recipient mic
  • apă
  • o cârpă moale
  • o perie moale.

Cum se pregătește soluția:

Într-un castron mic, amestecați bicarbonatul de sodiu cu suficientă apă pentru a crea o pastă groasă. Ideal este să măsurați o cană de apă la trei lingurițe de bicarbonat de sodiu. Pasta trebuie să aibă o consistență asemănătoare cu cea a pastei de dinți.

Folosind o cârpă moale, aplicați pasta de bicarbonat de sodiu pe pata de pe perete. Asigurați-vă că acoperiți complet pata cu un strat uniform din pasta respectivă.

Lăsați pasta de bicarbonat de sodiu să stea cel puțin 15 minute. Acest lucru va permite bicarbonatului de sodiu să pătrundă în pată și să îndepărteze murdăria eficient.

După ce pasta de bicarbonat a avut suficient timp să funcționeze, utilizați o perie moale pentru a curăța ușor pata. Faceți mișcări circulare și fiți atenți la presiunea pe care o aplicați, pentru a nu deteriora vopseaua de pe perete.

Folosind o cârpă curată și umedă, ștergeți pasta de bicarbonat de sodiu de pe perete. Asigurați-vă că îndepărtați orice reziduu. La final, uscați peretele cu o cârpă uscată, pentru a evita formarea petelor de apă.

Citește și: Ingredientul banal care curăță arsura de pe oale și tigăi. Îl găsești în orice gospodărie, e cel mai ieftin și eficient truc

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *