Ingredientul secret pe care să-l adaugi în șamponul de păr. Efectul strălucitor este vizibil de la prima spălare

Cum să prepari o mască naturală la tine acasă
Ingredientul secret pe care să-l adaugi în șamponul de păr. Efectul strălucitor este vizibil de la prima spălare

Vrei să ai un păr mai strălucitor? Un ingredient banal din bucătărie, adăugat peste șampon, te poate ajuta să îți îndeplinești acest vis. Urmează instrucțiunile de mai jos pentru a te bucura de beneficiile acestui ingredient.

Ce să adaugi în șampon pentru a avea părul mult mai strălucitor

Poate nu știai, însă cafeaua este de mare ajutor în această situație. Vezi mai jos patru motive uimitoare pentru care ar trebui să adaugi cafeaua în șamponul tău de îngrijire a părului. Produsele de îngrijire a părului au diverse proprietăți care sunt foarte utile pentru a-ți menține părul sănătos. Dar trebuie să știi că efectul pe care acestea îl au poate fi sporit dacă folosești un produs pe care îl ai în casă.

Este vorba de cafea, care în sine este destul de populară pentru a face băuturi delicioase, dar poate fi adăugată și în șampon pentru îngrijirea părului, potrivit viviendoencasa.mx.

Care sunt beneficiile adăugării cafelei în șamponul tău?

  1. Stimulează creșterea părului: cafeaua este bogată în cofeină și este bună pentru stimularea părului și ajută, de asemenea, la reducerea căderii părului.
  2. Protejează împotriva soarelui și a poluării: cafeaua conține, de asemenea, antioxidanți, așa că protejează părul de daunele provocate de mediu și de razele soarelui.
  3. Combate excesul de ulei: cafeaua are, de asemenea, proprietăți astringente pentru a combate excesul de ulei, deci reglează producția de sebum.
  4. Oferă strălucire: cafeaua este, de asemenea, un balsam natural, așa că va oferi părului tău o strălucire naturală.

Vezi și – Și-a făcut o mască de față cu zaț de cafea și ulei de măsline. Ce a observat peste 5 minute, a scăpat de un mare chin

Cum să faci o mască de păr de cafea cu șamponul tău?

Pentru a face acest lucru vei avea nevoie de:

  • Pudră de cafea sau cafea măcinată
  • Șampon fără sulfați
  • Recipient
  • O lingură

Procedura:

Prepară cafeaua așa cum ai face-o în mod normal, dar fără a adăuga zahăr. Lasă cafeaua să se răcească complet înainte de a o adăuga la șampon. Toarnă șamponul în recipient împreună cu două linguri de cafea. Amestecă bine cafeaua și șamponul până când totul este bine combinat. Aplică pe părul umed și masează ușor cu mișcări circulare. Lasă să acționeze maximum cinci minute și clătește cu apă călduță.

Vezi și – Cea mai bună mască naturală pentru păr. Ingredientul uimitor care repară vârfurile despicate

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
8.9 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *