Interdicția primită de Harry și Meghan. Ce nu au voie să facă sub nicio formă dacă vor să-și păstreze titlurile regale

De ce a luat regele Charles această decizie
Interdicția primită de Harry și Meghan. Ce nu au voie să facă sub nicio formă dacă vor să-și păstreze titlurile regale

Relația dintre ducele de Sussex și tatăl său continuă să fie subiect de discuție, întrucât un expert regal tocmai a dezvăluit că regele Charles al III-lea a luat o decizie radicală. Nu va mai suporta un nou atac din partea lui Harry și Meghan Markle. Vezi mai joi interdicția primită de Harry și Meghan.

Interdicția primită de Harry și Meghan. Ce ia în calcul nou rege al Marii Britanii

Autorul Tom Bower susține că, după moartea reginei Elisabeta a II-a, Charles al III-lea s-a gândit serios să le retragă lui Meghan Markle și Harry titlul de duce și ducesă de Sussex, precum și să îi împiedice pe Archie și Lilibet să devină prinți.

De ce vrea Charles al III-lea să îi lipsească pe ducele și ducesa de Sussex de titlurile lor?

Se crede că tensiunile dintre cele două părți au crescut recent, deoarece ducele și ducesa de Sussex sunt pe cale să lanseze o altă bombă mediatică prin intermediul Netflix, iar Harry urmează să își lanseze controversatele sale memorii la începutul anului 2023.

Așadar, expertul regal crede că „El (n.r. Charles) i-a amenințat de mai multe ori pe Meghan și Harry și i-a avertizat că, dacă vor merge mai departe, vor fi ostracizați într-un mod pe care nu-l pot crede. Și de aceea sunt îngrijorați”.

„În primul rând, nu cred că copiii lor vor primi titluri dacă vor continua să calomnieze familia regală. Dar ar trebui să se gândească și la propriile lor titluri, cel de Duce și Ducesă de Sussex, pe care Charles le-ar putea lua dacă se comportă greșit”, a dezvăluit el.

Așadar, dacă vor să își păstreze titlurile, ar trebui să se abțină de la a vorbi de rău familia regală în reality show-ul lor de pe Netflix; precum și de la a afecta imaginea noului rege în memoriile lui Harry.

Din ce câștigă bani Prințul Harry și Meghan Markle

Potrivit presei internaționale, Meghan și Harry ar fi câștigat cel puțin 100 de milioane de lire sterline din afacerea cu Netflix. De asemenea, din colaborarea cu Spotify primesc aproximativ 30 de milioane de lire sterline pentru podcast-ul actriței. Meghan Markle și prințul Harry au mai încasat între 20 și 35 de milioane de lire sterline pentru contractul de publicare al cărții lui. A doua sa carte va fi lansată pe 10 ianuarie 2023. De asemenea, Harry a primit o sumă valoroasă de la mama sa prințesa Diana, și are și o moștenire de la Regina Mamă Elisabeta, de aproximativ 7 milioane de lire sterline.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *