Interdicții majore pentru Kate Middleton, după ce a devenit prințesă de Wales. Ce nu mai are voie să facă sub nicio formă

Ce s-a schimbat pentru ea
Interdicții majore pentru Kate Middleton, după ce a devenit prințesă de Wales. Ce nu mai are voie să facă sub nicio formă

Interdicții majore pentru Kate Middleton, după ce a devenit prințesă de Wales. În urma decesului reginei Elisabeta a II-a, organigrama familiei regale a fost ajustată pentru a se adapta la absența monarhului, care a domnit timp de 70 de ani. Moartea ei a fost un eveniment care i-a șocat pe iubitorii monarhiei britanice, însă persoanele care i-au fost apropiate în timpul vieții vor trebui să facă față provocărilor care vor urma. Iar Kate Middleton este una dintre reprezentantele coroanei care va trebui să se adapteze noilor reguli.

Interdicții majore pentru Kate Middleton, după ce a devenit prințesă de Wales

De îndată ce a devenit prințesă de Wales, viața lui Kate Middleton s-a schimbat, devenind și mai strictă decât era până acum. Ea va fi nevoită să adopte noi reguli de conduită cu un caracter mai sobru și nu se va mai putea bucura de anumite lucruri care până la decesul reginei Elisabeta a II-a îi erau permise.

Fără selfie-uri

Așadar, prințesa și soțul ei, prințul William, nu trebuie să atragă niciodată mai multă atenție asupra lor decât regele Carol al III-lea. Din acest motiv, astfel de imagini pe rețelele lor de socializare vor fi sancționate, deoarece ar putea să îl umbrească pe noul monarh al Regatului Unit.

Ținute discrete, în culori neutre

Kate Middleton își va lua adio și de la gama de nuanțe vibrante, deoarece acestea nu au legătură cu regalitatea. Ar trebui ca întotdeauna să primeze rafinamentul, bunul gust, discreția și, mai presus de toate, să arate ca o adevărată prințesă.

Fără unghii roșii

Regula cromatică nu este valabilă doar pentru haine, machiaj sau accesorii. Nici unghiile nu trebuie să atragă atenția nimănui, așa că o vom vedea cu siguranță cu oje cât mai discrete precum nude, somon, bej, etc.

La revedere romantismului în public dintre Kate și William

Pe fondul zvonurilor privind o posibilă despărțire a tinerilor membri ai familiei regale, am aflat că cei doi nu pot avea manifestări publice de afecțiune. Adică nu se pot îmbrățișa, săruta sau atinge, ci doar se pot ține de mână. Am putea spune că este o sarcină nu prea dificil de îndeplinit.

Discursul regelui Charles despre noii prinți de Wales

Fosta ducesă de Cambridge intenționează să „creeze un nou drum” din momentul în care și-a asumă rolul de prințesă de Wales, a declarat aceasta.

Regele Charles a confirmat schimbarea rolurilor prințului moștenitor William și a soției sale în primul său discurs adresat națiunii în calitate de monarh.

„Astăzi, sunt mândru să îl creez prinț de Wales, Tywysog Cymru, țara al cărei titlu am avut marele privilegiu să îl port în timpul unei mari părți din viața și datoria mea.

Cu Catherine alături de el, noul nostru prinț și prințesa de Wales va continua, știu, să inspire și să conducă conversațiile noastre naționale, ajutând la aducerea celor marginalizați în centru, unde poate fi acordat un ajutor vital.”, a spus suveranul Marii Britanii, potrivit The Guardian.

Titlul de Prințesă de Wales a fost folosit încă din secolul al XIV-lea de către soția moștenitorului aparent al tronului englez și, mai târziu, britanic.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.5 49 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *