Interviu savuros cu Tanti Lenuța. A venit cu garderoba personală la filmările pentru „Mirciulică”. „Am mai multe straie ca alea de la Hollywood” VIDEO EXCLUSIV

Este foarte atașată de Mircea Bravo: „Nu e nicio problemă că mă pune la muncă. Pentru el, cum e vorba aia, „sar și în foc”

Tanti Lenuța a devenit un personaj extrem de cunoscut în mediul online, grație videoclipurilor amuzante pe care le-a făcut alături de vloggerul Mircea Bravo. Originară din Chinteni, comună din județul Cluj, Tanti Lenuța nu este bunica adevărată a lui Mircea, însă se comportă ca atare. De curând, Mircea i-a oferit rolul principal în lungmetrajul „Mirciulică”, iar femeia este mai mult decât fascinată de noua carieră cinematografică. Tanti Lenuța a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că s-a simțit mai ceva ca o actriță de la Hollywood pe platourile de filmare.

„La filmări am făcut cozonaci, le-am adus, dar și ei m-au servit”

Extrem de simpatică, Tanti Lenuța nu este străină de showbiz-ul autohton. O perioadă de timp a cochetat cu televiziunea, iar la scurt timp a cunoscut succesul și în mediul online. Nu se consideră vedetă, deși toată lumea o recunoaște, însă mărturisește că îi place enorm să filmeze scheciuri și filme de comedie. Pe Tanti Lenuța am întâlnit-o în București, la avanpremiera filmului „Mirciulică”.

„Scumpa mea, acum dumneavoastră trebuie să mă așteptați cu cozonaci. Când veniți la noi la Cluj atunci o să vă servesc. Vă așteptăm cu tot dragul la noi acasă și vă servesc!”, ne-a răspuns simpatica bunicuță atunci când am întrebat-o unde sunt delicioșii cozonaci pe care îi arată în videoclipurile ei.

Lenuța Moldovan, pe numele real, ne-a mărturisit că n-a mai avut prea mult timp să coacă cozonaci, însă pe timpul filmărilor de la „Mirciulică” s-a asigurat că îi răsfață pe colegii ei.

„La filmări am făcut cozonaci, le-am adus, dar și ei m-au servit. Am făcut reciproc”.

„Dacă vor straie populare să se mute la țară”

Îmbrăcată la fel cum o vedem în toate filmările, în port tradițional românesc, Tanti Lenuța ne-a mărturisit că nu concepe să se prezinte altfel, nici măcar atunci când este un eveniment monden în Capitală.

„Îmi place la București, dar să nu stau aici. Doar în vizită. E tare aglomerat. Tare greu am venit de la hotel până aici (n.r. mall-ul unde avea loc avanpremiera filmului „Mirciulică”). Cred că m-aș descurca până la urmă, dar acolo e mai bine, unde te-ai învățat”, ne-a mai povestit Tanti Lenuța.

Atât de bine se simte în portul național încât, la filmări vine doar cu hainele din garderoba personală, pe care are grijă să le ruleze, căci are extrem de multe costume tradiționale.

„Am venit cu garderoba mea. Am venit cu ce am. Am mai multe straie ca la alea de la Hollywood”, ne-a mai spus amuzată celebra Tanti Lenuța, completând că nici să nu audă să vândă vreo piesă vestimentară autentică, mai ales că pe cele mai multe dintre ele le-a țesut singură. „De ce să le vând? Dacă vor straie populare să se mute la țară, să se învețe să lucreze și să-și facă. Foarte multe sunt făcute de mine. Nu pot să le aduc cu mine, să mă gătesc cu ele. Le las la nepoată că și ei îi plac mult”.

Tanti Lenuța
Tanti Lenuța, la filmări

„Ce fac acum este un hobby”

Are 74 de ani, dar este mult mai vioaie decât mulți tineri din ziua de azi. Pe Tanti Lenuța nu o obosesc deloc filmările, ba chiar spune că o țin în priză și că îi dau energia de care are nevoie.

„Joc și în „Nuntă pe bani”. Păi nu mă las. Gata. Cât mă ține Dumnezeu mă duc înainte. În concediu am fost când am fost în serviciu. Ce fac acum este un hobby, este de plăcere și mă duc înainte. Dacă stau două zile acasă îmi încarc bateriile și apoi începem iar”, ne-a mai declarat celebra bunică.

De altfel, s-a atașat atât de mult de Mircea Bravo, încât nici nu concepe să refuze vreo filmare alături de el.

„Nu e nicio problemă că mă pune la muncă. Pentru el, cum e vorba aia, „sar și în foc””, a mai povestit Tanti Lenuța pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.9 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *