Ioana Cosma, despre prima întâlnire cu Gheorghe Hagi: “Nu pot să spun decât că îi mulțumesc lui Hagi pentru că există!” VIDEO EXCLUSIV

Mărturisiri incredibile făcute de prezentatoarea Playsport Review

Consumă fotbal încă de la 5 ani și a reușit să se impună în acest domeniu. Ioana Cosma nu mai are nevoie de prezentare, fiind o prezență inedită în lumea fotbalului. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, prezentatoarea emisiunii Playsport Review ne-a vorbit despre cum a decurs prima întâlnire pe care a avut-o cu Gheorghe Hagi.

Ioana Cosma: “L-am iubit pe Hagi din copilărie”

Aflându-se într-o lume a bărbaților, Ioana Cosma, care a prezentat gala “Bine ai venit să faci bine”, a explicat că frumusețea poate să fie un atu în fotbal. Prezentatoarea Playsport Review a explicat, de asemenea, că un jucător o să se comporte diferit cu o femeie din presă:

“Dacă vorbim despre teren, frumusețea este un atu. Dacă joci fotbal cum a jucat Hagi, este un atu! El a pictat pe teren. Dacă vorbim de femeile care lucrează în presă sau activează în această zonă, nu știu dacă este un atu. Este posibil să fie! Cred că cel mai degrabă este un atu faptul că ești femeie. Cât de nervos un jucător la finalul unei partide, unei femei nu poate să îi răspundă la fel de nervos cum i-ar răspunde unui bărbat! Are și el o mamă, o prietenă, o soție sau poate o soră. Cumva, intervine reținerea. Putem spune că ajută și dacă ești un fotbalist frumos, în sensul de fotbalist talentat, căci o să fii un mega-star și o să creezi amintiri senzaționale, dar și dacă ești femeie și arăți în regulă.”

Cum a fost prima întâlnire cu Gheorghe Hagi

În plus, Ioana Cosma a mărturisit că a avut emoții mari atunci când l-a întâlnit pentru prima oară pe Gheorghe Hagi. Vedeta a dezvăluit că a tremurat atunci când a vorbit cu marele star din lumea fotbalului:

“A fost ceva de genul: “Gheorghe Hagi este alături de noi în această seară…bună seara, ne bucurăm foarte mult, felicitări!”. Cam așa a fost pentru că eu l-am iubit pe Hagi în copilărie, îl iubesc pe Hagi și în ziua de azi! Nu pot să spun decât că îi mulțumesc lui Hagi pentru că există!”

Citește și Relația specială dintre Ioana Cosma și Mircea Lucescu. Puțini știu: „Sunt norocoasă” VIDEO EXCLUSIV

Ce defecte are

Prezentatoarea Playsport Review ne-a vorbit și despre defectele pe care consideră că le are, dar și despre dorințele sale, punctând că și-ar dori ca în fiecare zi să reușească să facă evenimente frumoase, care au legătură cu strângerile de fonduri pentru cauze nobile:

“E foarte greu, sunt multe! Uneori mă aprind prea repede, dar, cu timpul, m-am mai așezat. Mă implic foarte tare, uneori ar trebui să o las mai moale! Nu am timp să fac ceea ce îmi doresc întotdeauna. Suntem la o gală minunată de strângere de fonduri și aș vrea să fac în fiecare săptămână astfel de evenimente, să iau parte la astfel de evenimente! Nu sunt risipitoare, nu cheltui bani, nu stau în magazine, la shopping! Mă uit poate prea mult la fotbal și consum foarte multă politică!”

Citește și Ioana Cosma, despre greutățile unei femei în lumea bărbaților: „Fotbalul nu mai este apanajul exclusiv al lor” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *