Ioana Ginghină, despre cadoul neinspirat primit din partea soțului: „Nici nu știu ce a fost în capul omului!”. Ce decizie majoră a luat după acel moment VIDEO EXCLUSIV

Ce a învățat din fostele căsnicii

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit în acest an, iar vedeta și-a găsit liniștea în brațele partenerului său. Ținând cont că ne aflăm în preajma sărbătorilor, ea ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cum procedează atunci când vine vorba despre cadourile pe care le primește de la soțul său, care, în trecut, i-a oferit un dar care nu a fost deloc pe placul ei.

Ioana Ginghină, despre cadourile primite din partea soțului

Ioana Ginghină s-a căsătorit, de curând, cu partenerul său, Cristi Pitulice. Vedeta a mai avut două mariaje în trecut. Aceasta ne-a explicat că a implementat un sistem atunci când vine vorba despre cadourile pe care le primește, după câteva experiențe neplăcute:

“Da, dar m-am prefăcut că mă bucur! La mine vorbește experiența. Inițial, am încercat să mă las surprinsă, să mă prefac că îmi place, aici mă refer la ceilalți soți. Nu a ieșit! După a fost frustrarea la maxim exact în ziua de Crăciun sau la 2 zile după începi să trântești: “Nu, nici nu îmi place!”. Apoi zici că să îți dea bani ca să îți cumperi tu. Am trecut prin două lucruri aici.

Nu îmi mai puneam cadourile sub brad pentru că știam ce luam. Fata mi-a zis când era mică, la un moment dat: “Auzi, mama, dar tu nu prea ești cuminte că nu îți aduce Moș Crăciun nimic!”. M-am frustrat iar și am început să îmi pun mai multe mie decât la restul! Nici așa nu a mers! La al treilea soț am zis să fac între!

Îi dau mai multe link-uri, dar nu am pretenții să le ia pe toate! Dar îi zic să ia măcar două! Să nu vină doar cu unul! Dacă e Sfântul Andrei merge doar unul, dar de Crăciun măcar două! Eu îi dau foarte multe link-uri și așa îi trimit și fiicei mele! E mai bine așa, toată lumea e fericită, există și surpriza!”

Ce cadou neinspirat i-a oferit partenerul

În urmă cu 3 ani, totuși, soțul Ioanei Ginghină i-a oferit vedetei un cadou care nu a fost pe placul său. Cristi Pitulice i-a cumpărat o cămașă de noapte, însă actrița ne-a mărturisit că obiectul vestimentar nu i-a făcut cu ochiul:

“Am primit o cămașă de noapte de la Victoria’s Secret. Ai putea spune că este OK, dar eu nu am știut cum a putut să o ia! Nu ți se arată nimic la ea! Era mare, ca un tricou lung. Dacă tot te-ai dus acolo, poți să iei ceva de mătase! Era iarnă, poate s-a gândit că e frig, dar avea mânecă scurtă!

Era între! Nu s-a întâmplat de curând, dar nici la început! Cred că a fost primul Crăciun pe care l-am avut de când locuiam împreună. Să zic că acum 3 ani. Nici nu știu ce a fost în capul omului, nu pot să îmi dau seama! Dar nu mai contează, bine că am trecut peste!”

Citește și Ioana Ginghină, lună de miere atipică. Nu va merge doar cu soțul în sejurul romantic: „Lumea ne întreabă dacă nu ne deranjează” VIDEO EXCLUSIV

Fiica ei primește mai mulți bani în luna decembrie

În același timp, Ioana Ginghină ne-a explicat că și fiica ei, Ruxandra, face diferite cadouri, astfel că toată familia îi oferă buget extra pentru a cumpăra darurile:

“Primește buget extra pentru cadouri în luna decembrie, dar nu doar de la mine! Primește de la toată lumea și vede ea cum aranjează totul! Dar primește buget extra ca să nu fie scandal!”

Citește și Ce nu o lasă Ioana Ginghină pe fiica ei, Ruxandra, să facă: “Cu tatuajul sunt mai de acord, deși i-am zis că îl face pe banii ei” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *