Ioana Ginghină, despre cele mai dureroase clipe trăite: „Viaţa e ca un film. După o nefericire vine întotdeauna o fericire” EXCLUSIV

Actrița a suferit enorm când a pierdut prima sarcină
Ioana Ginghină, despre cele mai dureroase clipe trăite: „Viaţa e ca un film. După o nefericire vine întotdeauna o fericire”  EXCLUSIV

Este persoană publică, actriță, mamă, femeie în adevăratul sens al cuvântului, care reușește să jongleze cu viața personală și cu domeniul profesional. Ioana Ginghină s-a făcut remarcată încă de la primele apariții. În exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta ne-a oferit un interviu în care a vorbit și despre cariera ei.

Ioana Ginghină: „Am avut și experiențe neplăcute”

Ioana Ginghină a reușit să își construiască o frumoasă carieră. Ea ne-a povestit despre rolurile sale, modul în care vede faima, dar și despre faptul că au existat și momente neplăcute de-a lungul anilor. Mai mult, vedeta îi este recunoscătoare Ruxandrei Ion, care a ajutat-o în domeniul profesional. Vedeta este extrem de puternică și preferă să privească partea plină a paharului. Ea îmbrățișează viața atunci când vine vorba despre clipele frumoase, dar și despre episoadele mai puțin plăcute. Cel mai greu moment din viața actriței a reprezentat pierderea primei sarcini.

Ioana Ginghină recunoaște că e imposibil să ții un secret ca persoană publică
Ioana Ginghină recunoaște că e imposibil să ții un secret ca persoană publică

Ego.ro: Ești una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Când ți-ai dat seama că aceasta este meseria care îți face plăcere?

Ioana Ginghină: Cred că aveam 5-6 ani când mi-am dat seama că vreau să mă fac actriță. Și nu m-am răzgândit până în ziua de azi.

„Prima dată am făcut cunoștință cu faima a fost în 2002”

Cum ai reacționat când ai devenit faimoasă și lumea a început să te recunoască pe stradă?

Ioana Ginghină: Prima dată când am făcut cunoștință cu faima a fost în 2002 când am jucat în serialul “În Familie”. Jucam în spectacolele de la Teatrul Ion Creangă unde sunt angajată și acum și copiii la final îmi strigau numele.

Ai avut și experiențe neplăcute cu oamenii?

Ioana Ginghină: Da, am mai avut și experiențe neplăcute. Unii oameni au senzația că, dacă te cunosc de la televizor, ești un fel de prieten și atunci se comportă cu tine cu o familiaritate ieșită din comun. Nu pot face diferența între tine ca actor, o femeie străină de 30-40 de ani și personajul care le intră zilnic în casă prin intermediul televizorului.

Ioana Ginghină visa de la 6 ani să devină actriță
Ioana Ginghină visa de la 6 ani să devină actriță

Ioana Ginghină: „Vorbesc mult și mă împrietenesc repede”

Cum privești faima? La ce trebuie să renunți atunci când ești persoană publică?

Ioana Ginghină: Nu pot spune ca mă deranjează foarte tare, însă e clar că nu mai poți ține secret foarte multe lucruri. Au fost momente pe care aș fi vrut să nu trebuiască să le împărtășesc cu toată lumea, dar oamenii, jurnaliștii vor să afle cât mai multe detalii din viața ta. Nici eu nu sunt cea mai discretă persoană, vorbesc mult și mă împrietenesc repede, așa că îmi asum tot ceea ce vine la pachet cu faima și aia e.

Care a fost personajul preferat jucat de tine?

Ioana Ginghină: Tot primesc această întrebare în ultimul timp și nu mă crede nimeni când spun că pe toate le-am iubit enorm. La toate personajele am muncit mult și fiecare a mai pus o cărămidă la cariera mea. E ca și cum ai avea mai mulți copii și mă întrebi pe care îl iubesc mai mult.

„Ruxandra Ion a fost singura care m-a ajutat și îi voi fi mereu recunoscătoare”

La ce ai renunțat pentru carieră?

Ioana Ginghină: În principiu la nimic. Am foarte mare noroc și mulțumesc universului pentru asta. Am avut parte și de timp pentru familie și pentru carieră și nu a trebuit să renunț la ceva. Toate au venit la timpul lor.

Ce persoane cunoscute în industrie te-au susținut și au văzut sclipirea în tine?

Ioana Ginghină: Singura persoană care m-a ajutat a fost Ruxandra Ion, producătorul serialelor în care am jucat și pentru asta îi voi fi mereu recunoscătoare. Asta nu înseamnă că nu am colaborat foarte frumos cu multă lume, însă dacă vorbim de susținere și ajutor, Ruxandra a fost cea care a crezut în mine.

Ioana Ginghină iubește fiecare rol din cariera ei
Ioana Ginghină iubește fiecare rol din cariera ei

Ioana Ginghină: „După o nefericire vine întotdeauna o fericire”

Cât de greu este să ai o relație atunci când ochii fanilor sunt îndreptați asupra ta?

Ioana Ginghină: Nu este greu, doar că persoana care este alături de tine trebuie să înțeleagă curiozitatea aceasta a oamenilor și întrebările jurnaliștilor.

Cum ai trecut peste momentele grele? Care a fost cel mai dificil?

Ioana Ginghină: Cel mai greu moment din viața mea a fost când am pierdut prima mea sarcină. Însă întotdeauna am știut că viața are multe de oferit, eu doar trebuie să îmi deschid sufletul să primesc. Viața este ca un film, așa că după o nefericire vine întotdeauna o fericire. Așa că nu îmi pierd timpul concentrându-mă ce pe nu am, ci apreciez ceea ce am.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *