Ioana Grama, influencer de top, despre o viitoare sarcină: “Îmi doresc un băiețel”. Ce a dezvăluit despre actualul iubit VIDEO EXCLUSIV

Despre relația cu tatăl fetiței: ”Este de datoria noastră să o creștem într-un mod cât mai frumos”
Ioana Grama, influencer de top, despre o viitoare sarcină: “Îmi doresc un băiețel”. Ce a dezvăluit despre actualul iubit VIDEO EXCLUSIV

Ioana Grama este cunoscută publicului larg, construindu-și o carieră frumoasă pe social media, venind cu o mulțime de ținute inedite și vorbind despre subiecte interesante. Frumoasa brunetă ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre minunata ei fiică, dar și despre relația frumoasă pe care o are cu fostul soț. Cei doi își cresc micuța împreună. Mai mult, ea ne-a dezvăluit că își mai dorește un copilaș în viitor.

Ioana Grama, despre fiica ei: “Este tot ce mi-am dorit de la viață”

Ioana Grama a fost prezentă la Elle New Media Awards 2022, unde a luat și un premiu. Frumoasa influenceriță a păstrat o relație bună cu fostul soț, chiar și după divorț, cei doi având grijă ca micuța pe care o au împreună, Ayana, să aibă parte de toată iubirea din lume. Vedeta trăiește acum o nouă poveste de dragoste, fiind foarte fericită. Atunci când vine vorba despre al doilea copilaș, ea speră ca în viitor să se bucure de un băiețel.

Ego.ro: Ioana, ce faci? Ai luat și premiu!

Ioana Grama: Tremur. Pentru că, deși este al patrulea premiu, chiar nu mă gândeam că o să îl iau și pe acesta acasă. Am așa emoții. Încă sunt emoționată, nu mi-am revenit pentru că am intrat direct aici.

Nu vrea să se mute la București

Ce ne facem pentru că aproape toate prietenele tale se află la București…

Ioana Grama: Să se mute la Cluj! Nu (n.r. nu se mută). Nu, pentru nimic în lume. Azi vorbeam că nu știu ce ar trebui să se întâmple ca să mă mut la București. Chiar nu știu. Dar nu, pentru mine Clujul este Cluj. Clujul este Ardealul, Clujul e frumos, Clujul e Cluj.

Ce face fiica ta?

Ioana Grama: Este la tatăl ei, este bine. Acum a răcit puțin, m-a sunat astăzi Alex ca să îmi zică că a răcit puțin. Este bine, este fericită, veselă, copilul perfect. Nu că sunt mama ei, dar chiar este copilul perfect. Este chiar un copil special și nu am ce să îi reproșez. Este tot ce mi-am dorit de la viață. Este deschisă, se bagă în fața camerei, mă bucur că îi place.

Are o relație bună cu tatăl fetiței

Mie îmi place mult și de voi. Chiar dacă v-ați despărțit, o creșteți împreună.

Ioana Grama: Da, ceea ce este și normal. Este copilul nostru, suntem părinții ei și este de datoria noastră să o creștem într-un mod cât mai frumos.

Cum reușești să ai o relație atât de bună cu un fost partener? Nu ți se pare, pe alocuri, greu, uneori?

Ioana Grama: Nu. Noi am înțeles că trebuie să ne despărțim, am luat decizia de comun acord, nu au existat certuri, nu au existat scandaluri. Avem un copil împreună, suntem doi oameni maturi și ne gândim, în primul rând, la sănătatea ei emoțională, psihică, fizică și facem tot ce ne stă în putință ca ea să crească într-un mediu cât mai plăcut, iubitor. Eu știu ce înseamnă familia despărțită în alte circumstanțe și nu îmi doresc același lucru pentru ea, așa că ne vine foarte ușor. Chiar suntem doi oameni super cerebrali și ne vine natural.

Ioana Grama
Ioana Grama

”Trăiește o nouă poveste de iubire”

Când o să avem un frățior sau o surioară?

Ioana Grama: E prea devreme, nici nu a făcut 3 ani. Probabil că o să fie în viitor, mai vreau un copil, sinceră să fiu. Mi se pare ideal să ai doi copii, nu știu de ce, am crescut eu cu ideea aceasta. O să existe, cândva, nu știu când, dar o să existe.

Iubești în momentul de față?

Ioana Grama: Da, sunt foarte fericită, sunt într-o relație, suntem super OK, totul este o poveste.

A cunoscut-o pe cea mică?

Ioana Grama: Da, da. Și Alex știe și toată lumea știe. Toată lumea este fericită, toată lumea acceptă situația. De asta zic că suntem niște oameni maturi și nu ne complicăm viața, că este prea frumoasă.

Cea mică este prea dulce, faci copii foarte frumoși, deci eu tot aștept bebelușul.

Ioana Grama: Nu cred că iese la fel, nu știu ce să zic. Nu știu dacă o să iasă la fel. Ayana mi se pare the one și nu știu dacă o să mai iasă un copil ca ea. Îmi doresc, dar mi se pare deosebită. Doamne ajută, îmi doresc un băiețel. Ayana seamănă cu tatăl, deci ar fi cazul să fac unul care să semene cu mine.

Ayana este copilul perfect

Cum se descurcă la grădiniță?

Ioana Grama: E foarte OK. S-a acomodat super repede, merge deja de un an și ceva la grădiniță, nu este ceva nou pentru ea. Îi place mult de tot.

Ai avut vreo problemă?

Ioana Grama: Absolut nimic. Nu am avut nicio problemă cu copilul acesta de când l-am făcut până acum. Nu tu răceli, nu tu spital, nu tu crize. Insist, este copilul perfect.

Dacă nu te muți la București, ce planuri mai ai? Ce mai faci, ce tendințe mai aduci?

Ioana Grama: Călătoresc, deocamdată. Îmi văd de viața mea de la Cluj, am business-ul cu haine de care trebuie să mă ocup mai intens în perioada aceasta. Nu am planuri, decât să călătoresc. Prefer să nu prea îmi fac planuri.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *