Ioana Năstase, despre secretul relației cu Ilie Năstase: „Dacă trebuie să fie al tău, atunci o să fie” EXCLUSIV

Ioana susține că își lasă soțul și în cluburi, ca să se distreze după bunul plac

Ioana și Ilie Năstase trăiesc o poveste frumoasă de dragoste. Chiar dacă au avut și neînțelegeri, cei doi au reușit să rămână împreună și să depășească provocările. Frumoasa brunetă ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre cum petrece Paștele în acest an, oferindu-ne, în același timp, secretul relației sale.

Secretul relației dintre Ilie și Ioana Năstase: „Dacă trebuie ca un anumit lucru să fie al tău, atunci o să fie”

Ioana Năstase o să petreacă Paștele în familie, respectând anumite tradiții. Partenera lui Ilie Năstase ne-a mărturisit că, încă din copilărie, punea un ou roșu în apă peste noapte. Ulterior, dimineața, se spală cu acea apă pe față.

De asemenea, fiind credincioasă, bruneta se roagă pentru toată lumea și participă la slujbele ținute în această săptămână. Un lucru este clar, Ioana Năstase are grijă să fie elegantă și aranjată oriunde ar merge. Cu toate acestea, vedeta ne-a mărturisit că nu este adepta operațiilor estetice. Atunci când a venit vorba despre relația cu Ilie Năstase, ea ne-a dezvăluit ce secret are pentru această poveste de iubire.

Cum își păstrează silueta: ” După o vârstă, după 35 de ani, nu mai e ca la 20. Fac foamea”

Bună, Ioana! Cum o să petreci Paștele în acest an?

Ioana Năstase: Voi merge zilele acestea la mai toate slujbele de seară. Paștele îl petrec în familie, așa mi se pare frumos. Apoi, o să plec într-o vacanță, să mă relaxez puțin.

Cum îți păstrezi silueta, cu atât de multe bucate delicioase în jur?

Ioana Năstase: O să încerc să gust câte puțin din toate, cu măsură. După o vârstă, după 35 de ani, nu mai e ca la 20. Fac foamea. (râde) Știm toate că fără să facem foamea, nu merge. Eu nu sunt cu diete, dar mănânc foarte puțin, da, este adevărat.

Ioana Nastase
Ioana Năstase

Ce tradiție frumoasă respectă de Paște

Ai câteva tradiții din copilărie, pe care le respecți și acum?

Ioana Năstase: Da, o pun pe mama să vopsească ouăle și, întotdeauna, înainte de a mă băga la somn, îmi pun un ou roșu în apă, iar dimineață mă spăl pe față. Este o tradiție pe care o păstrez din copilărie.

Știu că ești o persoană foarte credincioasă. Pentru ce te rogi în această perioadă?

Ioana Năstase: Pentru sănătate, pentru întreaga familie. Dacă avem sănătate, le ducem pe toate. Cam atât, în rest ce pot să îi mai cer lui Dumnezeu? Mi-a dat tot ce mi-am dorit. În general, mă rog pentru toată lumea, să fim sănătoși, mai buni, iertători, ceea ce puțini oameni mai sunt în ziua de astăzi. Abia aștept, în seara de Paște, întotdeauna, după slujbă, servesc masa cu părintele și cu persoanele apropiate, acolo, la Mânăstire. Avem nevoie și de credință.

Ilie Năstase petrece Paștele alături de tine?

Ioana Năstase: Da. Nu știu dacă o să meargă și la slujbă, el nu prea are răbdare, dar o să petreacă Paștele, cu siguranță, cu mine.

Ioana Năstase o să petreacă Paștele în familie

Totuși, a preluat câteva obiceiuri de la tine?

Ioana Năstase: Eu mai tămâiez prin casă, aprind candela tot timpul. Îi place acest lucru, am observat că și el o mai aprinde atunci când se stinge câteodată.

Ce mâncăruri pregătești?

Ioana Năstase: Trebuie să recunosc că făceam și îmi place să gătesc foarte mult, doar că, mergând la mama mea, se va ocupa ea de tot. Este o bucătăreasă excelentă.

Iei cadouri pentru Paște? Te-ai gândit la ce îi cumperi partenerului tău?

Ioana Năstase: Normal, iau, se bucură toată lumea. Încă nu le-am cumpărat, urmează zilele acestea, probabil hăinuțe, încă nu știu, o să mă gândesc la o listă. Nu m-am gândit (n.r. la ce o să îi cumpere lui Ilie Năstase). El este cu trening-urile, probabil o să îi cumpăr unul. O să mă uit la ce îi lipsește din garderobă. (râde)

Ioana Năstase nu este adepta operațiilor estetice

Fiecare bărbat are alături o femeie care îi urmărește garderoba, iar tu ești și foarte cochetă…

Ioana Năstase: Cochetă, nu neapărat, eu merg mai mult pe simplitate, nu sunt adepta intervențiilor chirurgicale. Nu sunt nici contra. Țin minte că eram în trafic, iar a doua zi am văzut o știre într-un ziar în care se spunea: „Ce buze noi are soția lui Ilie Năstase!”. În primul rând, mie îmi este și teamă de așa ceva, iar în al doilea, nu am nevoie. Prefer să folosesc o cremă, în fiecare seară, riduri este normal să aibă orice femeie, nu ne putem ascunde vârsta. Dar, din nou, nu sunt nici împotriva celor care își fac. Prefer naturalețea, fiecare om este cu felul lui de a fi.

Care este secretul relației dintre ea și Ilie Năstase

Care este, totuși, secretul relației dintre tine și Ilie Năstase?

Ioana Năstase: Eu îi dau libertatea pe care și-a dorit să o aibă întotdeauna, să facă ce își dorește, să meargă unde vrea. Chiar dacă mie nu îmi plac cluburile, lui i-am permis să meargă. Trebuie să facă ce îl face să se simtă bine. Am încredere în mine și știu că, dacă trebuie ca un anumit lucru să fie al tău, atunci o să fie. Îmi place să trăiesc frumos și curat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *