Ioana Năstase rupe tăcerea! Unde se află de fapt, după ce a fost acuzată că a „dispărut” de acasă cu două milioane de euro

Ioana Năstase: „Sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu”

Scris de: Daoud Andra

11 Nov. 2022

Ioana Năstase rupe tăcerea! Unde se află de fapt, după ce a fost acuzată că a „dispărut” de acasă cu două milioane de euro

Relația dintre Ilie și Ioana Năstase este, din nou, tensionată. În urmă cu câteva zile, fostul tenismen o acuza pe aceasta că ar fi dispărut de acasă cu două milioane de euro și că nu mai știe nimic despre ea. Acum, femeia a rupt tăcerea și a transmis unde se află, de fapt. Ce spune despre acuzațiile pe care i le aduce fostul campion.

Ioana Năstase rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că a dispărut de acasă

De când s-au căsătorit, Ilie și Ioana Năstase au avut de mai multe ori probleme în viața de cuplu. S-a zvonit, la un moment dat, că ar fi la un pas de divorț, însă lucrurile s-au rezolvat de fiecare dată între ei. Acum, se pare că tensiunile au revenit în relație, iar de câteva zile, Nasty spunea că nu poate să dea de soția lui. După ce a fost acuzată că a „dispărut” de acasă cu o sumă importantă de bani, femeia a spus unde este, de fapt. Ea a transmis un mesaj pe Facebook, în care a afirmat că se află acasă și că acuzațiile care i se aduc sunt nefondate.

„Bună dimineață. În primul rând, țin să va anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mășinile și locuința mea mi-au fost filmate. Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine, de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.

Citește și: Ioana Năstase, vești despre starea actuală de sănătate a soțului ei: „Și-a făcut investigații”. Cum se simte acum Ilie Năstase EXCLUSIV

În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie obișnuia să plece de acasă o perioada de câteva zile, fără că acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința. Am așteptat că soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat.

Ulterior, eu deplasându-mă spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim. Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu.”, a scris soția lui Ilie Năstase pe Facebook.

mesaj Ioana Nastase
Mesajul Ioanei Năstase, după ce s-a spus că a plecat de acasă

Ioana Năstase, despre divorț

În urmă cu ceva timp, Ioana Năstase a dat o declarație pentru Ego.ro, în care a vorbit, printre altele, despre zvonurile legate de divorț. Femeia a spus atunci că nu își dorește să se despartă de soțul ei, ci doar să îl protejeze de anumiți oameni.

„Nu (n.r. nu vrea să divorțeze). Am spus doar că am obosit un pic luptându-mă cu persoanele din jurul lui Ilie, care apar așa, peste noapte. În rest, nu. Clar (n.r. un divorț iese din calcul). Nu a fost vorba de niciun divorț.”

„Voi știți destul de bine ce s-a întâmplat și cu câteva luni în urmă sau acum un an, mai exact. De atunci am cam deschis și eu ochii cu privire la cei care apar peste noapte cu mângâieri și cu rugămintea: ‘Știi, vreau să fii tatăl meu, pentru că al meu a murit!’ De ce nu merge la un azil de bătrâni să își ia un tată de acolo? Atât încerc, să îl protejez de persoanele care apar peste noapte fără să le cunosc, care intră cu bocancii în viața lui.”, spunea Ioana Năstase, în vara acestui an.

5.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.