Ipostaza atipică în care a fost surprinsă regina Camilla. Ce a făcut în timpul discursului ținut de William, totul a fost filmat

Reacția reginei consoarte spune totul

Scris de: Daoud Andra

19 May. 2023

Ipostaza atipică în care a fost surprinsă regina Camilla. Ce a făcut în timpul discursului ținut de William, totul a fost filmat

Deși au trecut aproape două săptămâni de la ceremonia de încoronare a regelui Charles și a reginei Camilla, încă se mai vorbește despre acest eveniment grandios. Au fost trei zile de sărbătoare pentru britanici, cu petreceri și concerte și toată lumea s-a bucurat din plin de ele. Camerele de luat vederi nu au ratat nimic: cum a fost surprinsă regina Camilla, în timpul discursului ținul de fiul ei vitreg, prințul William.

Regina Camilla, ipostază atipică în timpul discursului lui William

Camilla a fost alături de regele Charles pe 6 mai, în cea mai importantă zi din viața lor. Cei doi au fost încoronați în cadrul unei ceremonii pe care au urmărit-o zeci de milioane de oameni la televizor. Camerele de luat vederi nu au ratat niciun detaliu, astfel că încă se mai vorbește despre anumite momente din cele trei zile de sărbătoare.

Citește și: Persoana în care regina Camilla are încredere deplină. Îi cunoaște cele mai întunecate secrete

După ceremonia de la Westminster Abbey, familia regală a sărbătorit încoronarea seara, cu o serie de concerte și momente încărcate de emoție, pe domeniul Castelului Windsor. Un astfel de moment a fost și discursul lui William, aclamat și aplaudat de mulțime. Prințul de Wales a vorbit pe scenă, în timp ce familia sa l-a ascultat din tribune.

Fiul regelui a amintit și despre regretata regină Elisabeta a II-a și a spus că are toate motivele să fie mândră, de acolo de unde este. „Tată, suntem cu toții atât de mândri de tine!”, a încheiat William. Cuvintele lui l-au emoționat pe monarh, dar și pe soția sa, care și-a dat frâu liber sentimentelor. Dacă în cele mai multe situații este serioasă și rece, de data aceasta regina consoartă a fost vizibil emoționată, semn că discursul lui William i-a atins și ei o coardă sensibilă.

Citește și: Dezastrul pe care l-a evitat Camilla în ultimul minut al încoronării. Momentul crucial pe care nimeni nu l-a observat

Ce rol va avea Camilla, în calitate de regină consoartă

Ceremonia de încoronare a Camillei a fost mai scurtă decât cea a regelui Charles, însă Palatul Buckingham a transmis că a fost dorința regretatei regine Elisabeta a II-a ca, după moartea sa, Camilla să fie regină consoartă, nu prințesă. Chiar dacă se spune că a intrat în familia regală „pe ușa din spate”, fiind amanta lui Charles în timp ce el încă era căsătorit cu Diana, Camilla a câștigat încrederea membrilor familiei, în cele din urmă și și-a câștigat statutul.

Citește și: Ce relație au de fapt regina Camilla și Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William. Secrete nebănuite de la Casa Regală

Regina Elisabeta și-a dat binecuvântarea ca ea și Charles să se căsătorească, în 2005, și să intre oficial în familie. Până și băieții lui Charles, William și Harry, au ajuns să o accepte și chiar să o aprecieze, pentru că îl susține pe tatăl lor și îi este sprijin de atâția ani. Chiar dacă nu va avea un rol constituțional, ci mai mult simbolic, influența Camillei, în calitate de soție a regelui, va fi una semnificativă. Experții în regalitate spun că aceasta va putea influența deciziile regelui Charles și va avea un cuvânt de spus în multe situații.

„Rolul principal al reginei Camilla este acela de a fi un sistem de suport, la fel cum era Ducele de Edinburgh, pentru că monarhia poate să te separe de restul lumii. La sfârșitul zilei nu ai voie să ai prieteni adevărați și oamenii nu te cunosc cu adevărat. Nu ai voie să ai opinii.”, a explicat Alexandra Penler, istoric în regalitate.

„Casa Regală a spus foarte clar că după încoronare Camilla va fi regină. Așa că este sărbătorit ca un parteneriat.”, a spus Anna Whitelock, expert în regalitate.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *