Ipostaza emoționantă în care a fost surprins Sorin Bontea alături de fiica lui. Fanii au reacționat imediat: „Ce familie frumoasă aveți!”

“Fata lu’ tata! ❤️”
Ipostaza emoționantă în care a fost surprins Sorin Bontea alături de fiica lui. Fanii au reacționat imediat: Ce familie frumoasă aveți!

Sorin Bontea are o căsnicie de mai bine de 25 de ani și, alături de soția sa, are doi copii, pe Iulian și pe Miruna. Tânăra are 20 de ani, iar recent, celebrul chef a fost surprins într-o ipostază emoționantă alături de ea.

Ipostaza emoționantă în care a fost surprins Sorin Bontea alături de fiica lui: “Fata lu’ tata! ❤️”

Sorin Bontea a fost filmat alături de fiica lui, pe ringul de dans. Cu zâmbetul pe buze, celebrul chef a dansat alături de Miruna și zâmbea tot timpul, mândru fiind de fiica lui. Miruna poartă o rochie lungă, elegantă, în timp ce tatăl ei, Sorin Bontea, este îmbrăcat în costum cu cămașă albă, iar pantalonii și vesta de culoare neagră.

“Fata lu’ tata! ❤️”, a scris Sorin Bontea în dreptul imaginilor cu el și fiica lui.

Ipostaza emoționantă în care a fost surprins Sorin Bontea alături de fiica lui
Ipostaza emoționantă în care a fost surprins Sorin Bontea alături de fiica lui

Fanii lui Sorin Bontea au reacționat imediat pe rețelele de socializare. Peste 60 000 de aprecieri au apărut foarte repede, dar și aproximativ 2000 de comentarii.

„Ce familie frumoasă aveți! / Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii în viață! / Felicitări Chef, aveți o familie frumoasă! / Foarte frumos! Peste câțiva ani, o veți dansa și mireasă! / Așa tată așa fiică.., Sunteți minunați!!! Sorin Bontea te urmăresc cu drag și te admir foarte mult”, sunt doar câteva dintre miile de comentarii de pe Facebook.

Miruna, fiica lui Sorin Bontea, este studentă la o facultate din Barcelona

Miruna a decis să își urmeze pasiunea pentru design vestimentar și este studentă la o facultate din Barcelona. Pentru un singur an școlar Sorin Bontea trebuie să scoată din buzunar o sumă destul de mare. Miruna ar fi putut merge la studii și la Milano, acolo unde este sediul principal al Universității, însă a preferat Barcelona deoarece i se pare mai frumos și ea vorbește foarte bine limba spaniolă.

„Ea a aplicat la două facultăți, în Milano și Barcelona, e aceeași facultate. A vrut la Barcelona Tikitaka. A zis că îi place mai mult Barcelona. Face niște desene drăguțele”, a declarat Sorin Bontea, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Cum arată fata lui Sorin Bontea. Miruna este studentă în Barcelona
Cum arată fata lui Sorin Bontea. Miruna este studentă în Barcelona

Miruna Bontea este studentă la Istituto Europeo di Design (IED). Un an de școlarizare la facultatea unde studiază fiica lui Sorin Bontea costă începând de la 15 800 de euro. Dacă va alege varianta cu patru ani de școlarizare suma totală ar putea ajunge la 60 200 de euro.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.