Ipostaza inedită în care a fost surprinsă Andreea Bălan. Artista și-a însoțit iubitul la Wimbledon

Cum își petrece artista timpul la Wimbledon

Dragostea plutește în aer! Andreea Bălan își însoțește iubitul, pe Victor Cornea, la Wimbledon. Acesta participă la proba la dublu la prestigiosul turneu de Mare Șlem. Artista este și ea prezent și publică imagini de acolo ori de câte ori are ocazia.

Andreea Bălan, alături de Victor Cornea la Wimbledon. Cum a apărut artista lângă terenul de tenis

Victor Cornea, locul 82 în clasamentul mondial de dublu, va concura la Wimbledon în aceste zile. El va intra în competiție miercuri, pe 5 iulie, alături de sârbul Dusan Lajovic. Îi vor înfrunta perechea Santiago Gonzalez – Edouard Roger-Vasselin.

Andreea Bălan, prezentă pentru a-și susține iubitul, a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Într-una dinte fotografii, în timp ce iubitul său poartă echipamentul pentru tenis, Andreea are o fustă scurtă și o pereche de sandale cu tocuri înalte. Cei doi se țin de mână.

De asemenea, Andreea Bălan a publicat și câteva fotografii din complexul care găzduiește Wimbledon, All England Club. Acolo s-a bucurat de o porție de căpșuni, o cunoscută tradiție pentru turneul londonez.

„Tradiția căpșunelor la superlativ”, a scris Andreea Bălan.

Vezi și – Cine este Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan. Artista radiază de fericire: „Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată”

Cum a cucerit-o Victor Cornea pe Andreea Bălan

Andreea Bălan nu s-a afișat cu niciun bărbat de doi ani, de când s-a despărțit de tatăl fetițelor sale. Recent însă l-a cunoscut pe Victor Cornea și a fost impresionată. Artista spune că apreciază la el munca sa, disciplina și faptul că pot purta împreună discuții despre spiritualitate.

În prezent, Andreea Bălan se declară cea mai mare susținătoare a lui Victor Cornea. Drept dovadă stă și faptul că este cu el peste tot prin lume, acolo unde are antrenamente sau diferite competiții.

„În ultimii doi ani am așteptat, am avut răbdare și am lucrat foate mult cu mine și a venit la momentul potrivit, când m-am calibrat. S-au aliniat astrele. Suntem amândoi treziți spiritual și spiritualitatea ne-a legat cumva. Și discuțiile despre spiritulitate. Pe mine m-a atras foarte mult munca, disciplina. Am fost foarte impresionată de trofeele lui. Pentru mine limbajul iubirii este admirația. Îl admir pentru toată munca depusă. Este în ascensiune. Sunt cea mai mare susținătoare a lui, sunt majoreta lui”, a spus Andreea Bălan.

Vezi și – Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și părinții lui Victor Cornea, după ce s-a spus că aceștia nu ar fi de acord cu relația lor: “Vreau să clarific”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *