Ipostază rară cu Simona Halep în costum de baie minuscul. Decolteul a încins imaginația multor bărbați

Simona Halep a început 2024 cu o vacanță de cinci stele într-o țară caldă. Sportiva a dat gerul din România pe căldura din Dubai. Cum s-a fotografiat jucătoarea de tenis în largul mării? Imaginile sunt senzaționale!

Simona Halep se relaxează în Dubai

Multă vreme s-a tot zvonit că Simona Halep s-a mutat din România, speculații pe care sportiva nu le-a confirmat sau infirmat. După un an destul de greu, tenismena a plecat într-o vacanță în Dubai, de unde a postat primele imagini.

„Dubai, ești altceva”, a scris Simona Halep pe Instagram, în timp ce se află pe un iaht.

Așadar, jucătoarea de tenis, în vârstă de 32 de ani, se află acum în vacanță în Dubai. Spre fericirea fanilor săi, sportiva le-a împărtășit câteva momente superbe cu ea, în care apare în costum de baie. Ipostaza este neobișnuită pentru Simona Halep, care este cunoscută mai mult pentru performanțele sale pe terenul de tenis decât pentru viața personală (Vezi GALERIA FOTO).

Sportiva și-a arătat decolteul pe iaht

Cele mai recente imagini o arată relaxându-se pe marginea unei ambarcațiuni, purtând partea superioară a unui costum de baie. Ultima dată când constănțeanca s-a fotografiat pe un iaht se zvonea că era într-o relație cu Joao Monteiro, jucător de tenis din topul ATP, în vârstă de 29 de ani, care lucrează la Academia Mouratoglou, unde s-a antrenat sportiva.

Jucătoarea de tenis se consideră victima unei nedreptăţi

Într-un interviu pentru Paris Match, Halep a declarat că își dorește să revină pe teren, indiferent de momentul în care se va întâmpla acest lucru. Tenismena susține, în continuare, că este nevinovată și că a fost nedreptățită.

„Sunt victima unei nedreptăţi. Aştept deja de mai mult de un an. Nu am dormit bine majoritatea timpului. Sunt o persoană emotivă şi înainte de fiecare meci eram stresată şi simţeam asta în stomac. În acest an fiecare zi a fost aşa. Visul meu este să revin, indiferent de vârstă, pentru că vreau să fiu pe teren şi să decid eu cum îmi închei cariera în tenis. Cred că merit asta, după munca depusă toată viaţa şi sacrificiile făcute pentru tenis. Ar fi un dezastru să stau patru ani departe de tenis. Nici măcar nu vreau să mă gândesc la asta. Sunt pregătită de luptă. Nu renunţ uşor”, a explicat ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
6.3 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *