Ipoteză bombă în cazul de dopaj al Simonei Halep. Ce rol ar fi avut soția antrenorului Patrick Mouratoglou: “Sigur că era geloasă”

Dumitru Dragomir: "Nu are nicio șansă pentru că e româncă!"
Ipoteză bombă în cazul de dopaj al Simonei Halep. Ce rol ar fi avut soția antrenorului Patrick Mouratoglou: “Sigur că era geloasă”

Apare o nouă ipoteză bombă în cazul de dopaj al Simonei Halep! Dumitru Dragomir și-a spus părerea despre situația în care se află sportiva româncă. Potrivit lui, la mijloc ar fi soția lui Patrick Mouratoglou.

Dumitru Dragomir: “Pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat”

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că soția antrenorului ar fi cea care i-a dat Simonei Halep substanța Roxadustat. Consideră că acesta lucru s-a întâmplat din cauză că ar fi fost geloasă pe sportiva româncă. De asemenea, Dumitru Dragomir spune că ar putea băga mâna în foc că Simona Halep nu a luat cu bună știință acea substanță interzisă.

Dumitru Dragomir a declarat că în urma unui sondaj 95% din oamenii din România sunt de partea Simonei Halep.

„Nu are nicio șansă, pentru că lumea e așa de înfierbântată când aude de un așa mare campion că pășește greșit și vor să-l dea exemplu. Așa și cu Dani Alves. Dar pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat! Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui. Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa! Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă.

Fata asta merită tot respectul și ea și familia ei! Și-au sacrificat familia, casa, să o scoată la lumină și ea a muncit de-a rupt pământul! A făcut niște performanțe uluitoare pentru România. Poți să cazi din cauza unei greșeli sau chiar a unei răzbunări. Să știi de la mine: dacă faci un sondaj în această țară, 95% sunt de partea ei. A, că nu poți să îi mulțumești pe toți pe pământ… Nu are nicio șansă pentru că e româncă! E româncă și trebuie să o dea exemplu. Nu numai doi ani sau un an, și 9 luni dacă îi dă suspendare, părerea mea e că e gata”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Citește și – Ion Țiriac a răbufnit în cazul de dopaj al Simonei Halep. „Este încâlcită treaba”. Câți bani pierde sportiva în tot acest timp

Pe ce loc a coborât Simona Halep în clasamentul WTA

Clasamentul WTA a fost actualizat, iar Simona Halep a coborât acum pe locul 15. Sportiva este suspendată temporar până la terminarea anchetei cu privire la situația de dopaj cu Roxadustat. Pe primul loc este Iga Swiatek.

Vă reamintim că Simona Halep a fost testată pozitiv cu substanța Roxadustat la US Open, în august 2022. De atunci sportiva a fost suspendată, iar dacă va fi găsită vinovată riscă să primească o pedeapsă de până la 4 ani de suspendare. Imediat cum a aflat rezultatul, sportiva a declarat că va lupta să își dovedească nevinovăția.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 3-9 aprilie 2023
6.7 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *